инсталиране на плъгини

PHPnMySQL

Registered
Здравейте.Потърсих в търсачката,но не намира конкретните резултати ,които желая.Искам да инсталирам плъгини на моя фотошоп цс5,но не знам как.Плъгините са със разширение "ATN file" и нямам представа дали стават за фотошоп цс5 или са за някоя предишна версия и не знам дали това има значение.Моля някой да разясни.Лека вечер

Няма значение от версията. Това са още наречените Photoshop Actions или Photoshop функции.
Тук има пълна информация за това, къде се слагат: *.abr, *.asl, *.csh, *.pat, *.aco, *.atn и *.zip, като можеш да прочетеш и кой файл (със съответното разширение), за какво е.

Въпросните *.atn се слагат в:
Код:
Инсталационната папка на Photoshop (там където е инсталиран, влизаш в нея) -> Presets\Photoshop Actions

Надявам се да съм помогнал. Успех!

вкарахме ги в шопа,мерси..само преди да дам точката да попитам как да ги вкарам в действие..представлява ефект за фотография,излизат ми като две папки..,но не съм работил с плъгини и не знам как

PHPnMySQL каза:
вкарахме ги в шопа,мерси..само преди да дам точката да попитам как да ги вкарам в действие..представлява ефект за фотография,излизат ми като две папки..,но не съм работил с плъгини и не знам как

Активирай панела с функциите от Window -> Actions или просто натисни Alt+F9. И след това трябва да ти злизат, подобно на слоевете.

да,това го видях още в сайта,въпорсът е как да ги вкарам в действие ..не загрявам как става.Както имам двете папки отварям едната и има разделение като на windows explorer с папките..окей..в тия полета във всяко едно пише нещо като настройки..аз ли трябва да ги направя ръчно или има начин да се направят автоматично ?

Back
Горе