интеграция със социалните мрежи

Статус
Not open for further replies.

SandPrince

Registered
Напоследък социалните мрежи от рода на facebook, twitter и т.н станаха доста популярни и много хора залагат на тях като средство за реклама.

Та си мислех дали няма да е добре да се направи функция за споделяне на уроците във facebook, twitter, edno23...

Може и да има втори логин - такъв който интегрира facebook или twitter акаунта ти тук. Т.е. да може да влизаш с акаунта ти във facebook/twitter без да се налага да си правиш регистрация в WT. Може примерно тези акаунти да е отбелязват някак си.

как мислите?

SandPrince каза:
Напоследък социалните мрежи от рода на facebook, twitter и т.н станаха доста популярни и много хора залагат на тях като средство за реклама.

Та си мислех дали няма да е добре да се направи функция за споделяне на уроците във facebook, twitter, edno23...

Може и да има втори логин - такъв който интегрира facebook или twitter акаунта ти тук. Т.е. да може да влизаш с акаунта ти във facebook/twitter без да се налага да си правиш регистрация в WT. Може примерно тези акаунти да е отбелязват някак си.

как мислите?
:?:

Против.

Намразих тези сайтове и особено хората в тях (говоря за facebook а twitter не съм го ползвал).

това не е сайт за соцялна мрежа , разбирам да е сайт за запознанства за да го интегрира със някой такъв сайт :?

Не виждам какъв е смисъла да се интегрира сайт за уроци със социална мрежа. може да се направи някакъв профил в който да се напише кратко описание и линк към сайта (един вид реклама) , но абсолютно безмислено е да се прави интеграция.

Това е моето мнение. :lol:

Против.
Някъде четох , че ще стане някой отива в тоалетната по голяма нужда и описва своето екстремно преживяване от там от телефона си. И цялата социална мрежа дето е свързан разбира, какво невероятно удоволствие е било.
Няма нищо полезно в тях.
Пълни глупости са тези сайтове.

Интегриране със социална мрежа значи нещо, съвсем различно.
Просто ако имаш акаунт във фейсбук, вместо да се регваш отново, ползваш акаунта си от там.

Бутоните за споделяне - пуска се линк към даден урл, като по този начин се популяризира.

Нито някой ще чете какво си ял/с*ал, нито нещо подобно.

който не е пробвал такива сайтове няма и идея колко са полезни.
не настоявам това да се въведе кто модификация в сайта, само го предлагам, но нямам идея защо всички риите против тези сайтове

facebook и twitter са водещи сайтове от световен ранг и сумати дизайнери, разработчици, seo оптимизатори от световен ранк ги ползват за да рекламират продуктите или услугите си. Други големи сайтове интегрират услугите си с тях за да предоставят на потребителя по-голяма функционалност и прочие. В момента не се сещам за примери, но има такива.

тези сайтове не са просто място където да спамиш и да четеш чуждите простотии. това си има много лесно решение - реално погледнато виждаш постовете само тези хора които следиш или с които си приятел или си в група.
ако примерно потребителят "Тошко" ръси по цял ден простотии, ти не можеш да му ги виждаш ако не си приятел с него.
хората са си го измислили, ама нема кой да го види това.

Soul_Stealler каза:
Интегриране със социална мрежа значи нещо, съвсем различно.
Просто ако имаш акаунт във фейсбук, вместо да се регваш отново, ползваш акаунта си от там.

Бутоните за споделяне - пуска се линк към даден урл, като по този начин се популяризира.

Нито някой ще чете какво си ял/с*ал, нито нещо подобно.
Ако става дума само за модовете за който публикуват от WT примерно, в facebook съм навид.Но не виждам какъв е смисъла от това да се транслантрат регистраций от фейса тука , и обратно...
А какво стана с групата на туриста в фейсбука ?

SandPrince каза:
който не е пробвал такива сайтове няма и идея колко са полезни.
не настоявам това да се въведе кто модификация в сайта, само го предлагам, но нямам идея защо всички риите против тези сайтове

facebook и twitter са водещи сайтове от световен ранг и сумати дизайнери, разработчици, seo оптимизатори от световен ранк ги ползват за да рекламират продуктите или услугите си. Други големи сайтове интегрират услугите си с тях за да предоставят на потребителя по-голяма функционалност и прочие. В момента не се сещам за примери, но има такива.

тези сайтове не са просто място където да спамиш и да четеш чуждите простотии. това си има много лесно решение - реално погледнато виждаш постовете само тези хора които следиш или с които си приятел или си в група.
ако примерно потребителят "Тошко" ръси по цял ден простотии, ти не можеш да му ги виждаш ако не си приятел с него.
хората са си го измислили, ама нема кой да го види това.
Прав си има и склад за снимки.

Нали целта е да добавям приятели за да си гледаме взаимно чуждите простотий? В смисъл, че да видя снимките и останалите там описания за потребителя трябва да ми е приятел.

Пак не разбрах каква е целта. Да рекламираме сайта във фейсбук?

Та влизам току що във фейсбука и какво да видя.
Мартина ... . йеййй =D
Мартина попита магическото огледало за съвет

И магическото огледало отговори :

Усмивката ти е като слънцето

Eva ... . opaaa... :D
Eva си изтегли късметче:

"Завърши деня с усмивка за да завърши вечерта ти с любов!!"

И всякакви такива простотий. Такива хора според мен не ни трябват във форума. Най-много туриста да зариби потребителите да влизат в тези безсмислени сайтове. Влизаш там за да теглиш късметчета решаваш тестове и гледаш галерии (които омръзват след първото гледане).

В сайтове като Facebook/Twitter ти имаш правото да добавиш някой като "приятел", както и да премахнеш някой от списъка с "приятелите" си. Приятели слагам в кавички, защото в подобни сайтове няма как видиш ли да намериш истински приятели. Аз във Facebook лично се познавам със 5 човека, които са ми в "приятели", а иначе имам ~60 добавени. Подобни сайтове събират хора със сходни интереси, гледат си снимки, пускат си статуси и т.н. Много от потребителите на тези социални мрежи рекламират и то доста успешно своите сайтове и според мен въобще не трябва да се пренебрегват, още по-малкото да се наричат "тъпи". Тъпи, тъпи, ама цял свят ги ползва.
NewGuy каза:
Eva ... . opaaa... :D
Eva си изтегли късметче:
"Завърши деня с усмивка за да завърши вечерта ти с любов!!"
И всякакви такива простотий. Такива хора според мен не ни трябват във форума. Най-много туриста да зариби потребителите да влизат в тези безсмислени сайтове. Влизаш там за да теглиш късметчета решаваш тестове и гледаш галерии (които омръзват след първото гледане).
Добре, ама моите "приятели" защо не публикуват подобни неща? Като някой потребител те дразни с тези късметчета - прекратяваш "приятелството" и толкова.
Относно темата - може би най-удачният вариант според мен ще е, ако се направи група и там се публикуват уроците. Ако има хора във Facebook, които се интересуват от уроци за уеб програмиране - ще се включат в групата и ще преглеждат последно добавените уроци. По този начин Web-Tourist ще получава таргетирани потребители и шанса те да се регистрират и да започнат да пишат уроци е доста голям.

@SandPrince иска да каже да се логват хората с фейсбуук или туитър акаунта си и да може уроците да се шерват във тези сайтове с 1 клик.
Никъде не видях да предлага да пише кой какво прави!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе