интеграция със социалните мрежи

Статус
Not open for further replies.
lam3r4370 каза:
@SandPrince иска да каже да се логват хората с фейсбуук или туитър акаунта си и да може уроците да се шерват във тези сайтове с 1 клик.
Никъде не видях да предлага да пише кой какво прави!

други освентеб и Soul май не схванаха идеята ми...браво, бавно но славно ставаме повечко.

Да това искам да кажа :?:

подобна функция има в повечето блогове, както и във svejo.net и други.
няма значение кой влиза в сайта като натисне бутончето за споделяне във facebook може да го сподели там стига да има акаунт там.

има и друг вариант.
админа прави акаунт във facеbook и добавя RSS канала там. така автоматично всеки нов урок ще се публикува там, ама е малко кофти така..

Доста от трафика по сайтовете където има информация - уроци статтии и т.н. идва от подобни сайтове

Струва ли си реклама на ВТ, като хората които искат да научат нещо пускат един сърч в гоогле и сред първите резултати е ВТ. Не вярвам че искрено желаете ВТ да се напълни с новобранци и хаосът с еднакви теми да започне. Малко по малко гледам вече се изредиха ред по ред всички дето гонят мнение да пускат теми на които вече има отговор. ФБ е новата вълна и сега всички от това импулсе ще се изместят в ФБ защото стана модно. Наистина се чудя дали тези на гримирани кукли барбита и баровци се интересуват от ВТ. Пак казвам че търсенето в гоогле води достатъчно хора които наистина имат желанието да научат нещо, а не просто да изпробват търпението на модераторите и другите потребители.

Аз лично ползвам ФБ само и единствено вместо скайп, когато нямам възможност да си инсталирам програми. Влизам пиша си с приятели и познати и това е. Не се задълбочавам да чета стени и т.н. ФБ е безполезен. А за туитер нямам такова нещо и едва ли ще имам. Не ме грабват с нищо тези "социални мрежи"

Едит:
@SandPrince иска да каже да се логват хората с фейсбуук или туитър акаунта си и да може уроците да се шерват във тези сайтове с 1 клик.
Никъде не видях да предлага да пише кой какво прави!

И с каква цел ще се шерват уроците в ФБ ?!?! Има си ги в ВТ за какво трябва да бъдат копирани навсякъде из нета. Ако има група или каквото е там в ФБ и се добавят нови линкове към уроци или нещо подобно. Не виждам смисъл....

Rushvet каза:
Струва ли си реклама на ВТ, като хората които искат да научат нещо пускат един сърч в гоогле и сред първите резултати е ВТ. Не вярвам че искрено желаете ВТ да се напълни с новобранци и хаосът с еднакви теми да започне. Малко по малко гледам вече се изредиха ред по ред всички дето гонят мнение да пускат теми на които вече има отговор. ФБ е новата вълна и сега всички от това импулсе ще се изместят в ФБ защото стана модно. Наистина се чудя дали тези на гримирани кукли барбита и баровци се интересуват от ВТ. Пак казвам че търсенето в гоогле води достатъчно хора които наистина имат желанието да научат нещо, а не просто да изпробват търпението на модераторите и другите потребители.

Аз лично ползвам ФБ само и единствено вместо скайп, когато нямам възможност да си инсталирам програми. Влизам пиша си с приятели и познати и това е. Не се задълбочавам да чета стени и т.н. ФБ е безполезен. А за туитер нямам такова нещо и едва ли ще имам. Не ме грабват с нищо тези "социални мрежи"

само дето да сравняваш импулса със фейсбука е все едно да сравняваш трабант със астън мартин.
ако беше толкова безполезен едва ли над 12 млн. хора го използват, а каква част от тях като рекламно средство е друг въпрос :?:

SandPrince каза:
Rushvet каза:

само дето да сравняваш импулса със фейсбука е все едно да сравняваш трабант със астън мартин.
ако беше толкова безполезен едва ли над 12 млн. хора го използват, а каква част от тях като рекламно средство е друг въпрос :?:

Казах че се пренасят от импулс към ФБ а не че ФБ е станал като импулс(макар че има време). От сега гледам почнаха с тия own-ове по фейсбук и да си пращат огромните артове с препинателни знаци. 12 млн има в ФБ ама едва ли всички са българи. Няма да тегля локуми на тема български манталитет, но никой който не разбира от нещо и види някакви плашещи кодове няма да му стане интересно и да провери какво е туй нещо ВТ. С нищо не помага освен с бак линкс тоя ФБ като рекламна стратегия.

ПП: ще е загуба на време за админ да свързва ФБ и ВТ. Да се насочу към другите "социални мрежи" където преобладава ИТ общество, а не пръщящи от хормони кукли и мачовци

Не мисля че има смисъл да се коментира повече тази тема . не виждам админ да има интерес от фейсбоок и тн. ясно е че щом не е отговорил не се вълнува от това. и бас лова че едва ли тези 12 милиона потребители които си пишат глупости по стените и играят разни игри и се вманиачават в простотии ще проявят интерес що е това WT и какво предлага. (бих се радвал ако се интересуват защото наистина е полезен сайт но има едно голямо АКО.)

Охооо, точно в тия социални мрежи е пълно с ИТ гурута.
Всички събития от сферата на уеб събирания и т.н. се оповестяват там и доста големи БГ имена комуникират там :wink:

няма смисъл да спориме за тези неща. може и така да е незнам не съм запознат. както бях споменал по-преди може да се направи един профил на ВТ стига админ да е съгласен и там да се побликуват разни неща (описание линк към сайта и тн.) но не виждам смисъл да се стига до там да се прави connect на ВТ със ФБ.

DevNull каза:
няма смисъл да спориме за тези неща. може и така да е незнам не съм запознат. както бях споменал по-преди може да се направи един профил на ВТ стига админ да е съгласен и там да се побликуват разни неща (описание линк към сайта и тн.) но не виждам смисъл да се стига до там да се прави connect на ВТ със ФБ.

SandPrince каза:
Охооо, точно в тия социални мрежи е пълно с ИТ гурута.
Всички събития от сферата на уеб събирания и т.н. се оповестяват там и доста големи БГ имена комуникират там :wink:
Какво значение има колко известни има там? :D
Все едно Барак Обама или Димитър Бербатов ще влезне да се учи в туриста.

Да кажем половината са програмисти и дизайнери другата половина импулсаджии.

Да дойдат 20 такива "сладура" свикнали да пишат само коментари от типа "{P}" "Сладурана" и т.н. са ни напълно достатъчни.

@c3c0 явно приятелите ми са по-глупави. Тези приятели аз обаче ги познавам. Нали уж заради тях трябва да ме държи този фейсбук но безуспешно.

Тази гъзария е напълно ненужна.

Нямам акаунти във въпросните сайтове но проверих.
Има и плюсове и минуси. Много сайтове го ползват.
Благодаря за предложението но се отлага.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе