интернет настроиките

ivan01

Registered
може ли някой да ми каже как горе доло се правят e-net настройките при LAN мрежите защото секи път като си преинсталирам компа и трябв да викам техниците от доставчика ми,а те не са много работливи и ако доидат същия ден когато съм им се обадил ще е истинско щастие за мен :))) така че ако може някой да помогне ще съм му много благодарен

ivan01 каза:
може ли някой да ми каже как горе доло се правят e-net настройките при LAN мрежите защото секи път като си преинсталирам компа и трябв да викам техниците от доставчика ми,а те не са много работливи и ако доидат същия ден когато съм им се обадил ще е истинско щастие за мен :))) така че ако може някой да помогне ще съм му много благодарен
1) Не правилен раздел,премествам темата в Софт & Хард.
2) Няма как да ти знаеме настройките,тъй като всяка компания има различни настройки.Обади се по Телефона и ги запиши, пък ще се помъчиме да ти помогнем в настройките.

LAN е много лесно за настройване на Уиндолс и още по-лесно на Линукс.
Ти с каква ОС си?
Тъй като е по-вероятно първото, ще ти кажа за него.
Отиваш на Control panel -> Network conections ->Local Area Conection -> десен бутон -> Properties ->Internet protokol

и се показва цялата информация за връзката:
IP
mask
getawey
DNS

Преписваш си всичко това и ако си инсталнеш нова ОС си ги въвеждаш на това място.

Doris каза:
LAN е много лесно за настройване на Уиндолс и още по-лесно на Линукс.
Ти с каква ОС си?
Тъй като е по-вероятно първото, ще ти кажа за него.
Отиваш на Control panel -> Network conections ->Local Area Conection -> десен бутон -> Properties ->Internet protokol

и се показва цялата информация за връзката:
IP
mask
getawey
DNS

Преписваш си всичко това и ако си инсталнеш нова ОС си ги въвеждаш на това място.
мерси много е това не знаех каде се пишат IP-то mask и другите.И мерси за помоща отново.Винаги когато попитам нещо в тоя форум ми отговарят на въпроса мерси пак.Чао

Back
Горе