кИРИЛИЦА и photoshop

• Автор Автор downn
  • Начална дата Начална дата

downn

Registered
защо не мога да пиша на кирилица в photoshopa. Е несак ми трябвше а не стана.Ви как го правите? :cry:

Shift+Alt при мен сменя на кирилица (фонетика)
как така да не можеш да пишеш на кирилца???

Ами първо трябва шрифта с който искаш да поддържа кирилица и второ........Второто вече ти го казаха.

downn каза:
То в такъв случай, никой от шрифтовете ми не подържа тва :cry:

малко са тези които поддържат. а и са грозни...но такова е положението.

Е поне може ли да ми дадете няколко такива шрифта, защото може и да ми потрябват. :?

downn каза:
защо не мога да пиша на кирилица в photoshopa. Е несак ми трябвше а не стана.Ви как го правите? :cry:

по-вероятно българския не е изведен като втори системен език, за "кирилизацията" може да се прочете тук, в първата част, иначе mania предложи правилната пътечка към доста шрифтове с подръжка на кирилица
И аз ще се включа с един линк:
http://depositfiles.com/ru/files/5512746
това е взето от NoName.ru
в темата Кириллические Шрифты в количестве 1268 штук

ето един съвет:
Tip: If you have certain fonts that you generally only use in your Adobe software, you can install these fonts in the Adobe font location instead of the standard font folder for your operating system. On Windows systems, the Adobe font folder is located in:
Program Files\Common Files\Adobe\Fonts.
On Macintosh systems, it is located in: System Folder\Application Support\Adobe\Fonts. Fonts installed in these locations will be available in most recent versions of Adobe software, but they will non be available in other applications. It's a great way to make more fonts available to your creative applications without having them loaded along with the operating system

т.е. с две думи, могат да се ползват група фонтове само от програмите на Adobe без да се товари системата, ако те се копират в горепосочената директория

Back
Горе