кажете дали става

SandPrince

Registered
здравейте!
Захванал съм се да си правя портфолио.
врътнах нещо на photoshop-a и сега го поствам тука да си кажете мнението дали ви харесва.

ето го и него

demoview.gif

не съм му сложил лого и хедър защото все още не съм измъдрил име.
ще има и интро страница но за сега това.

искам да занм дали до тук ви харесва :wink:

Ехх тея вектор брушис :) Става добре е , махни обаче този грозен черен строук на бутоните

щом ви харесва ще продължа да го работя и някрая ще ги постна за презентация тук :?: :twisted:

Ми гледам го, разбирам, че нещо не е наред, но не мога да разбера какво. Като цяло е добре, но има нужда от малко текст още(от никъде не се разбира, че това е портфолио и на кой е(освен от навигацията, но тя е отделно нещо)). Малко място за информация, липсва фуутер, не е нужно навигацията(фона и) да прозира, буквално лявата част на горните четки стои като отрязана и това дразни лекичко. Ами това е общо взето :)

PoDMaTRiX каза:
Ми гледам го, разбирам, че нещо не е наред, но не мога да разбера какво. Като цяло е добре, но има нужда от малко текст още(от никъде не се разбира, че това е портфолио и на кой е(освен от навигацията, но тя е отделно нещо)). Малко място за информация, липсва фуутер, не е нужно навигацията(фона и) да прозира, буквално лявата част на горните четки стои като отрязана и това дразни лекичко. Ами това е общо взето :)

тва е още съвсем в началото.
просто го поснах да знам дали се харесва дали да го работя или да почвам ново

мдаааааааа ама тая сутрин като се събудих и реших да го поработя пак и бях на мнение че не ме кефи.
е ще почвам наново дизайна на портфолиото ми :D

Направи хедър и футър. Използвай още малко цветове. Светличи както си тругнал. И намали малко стоука на съдържанието.

Както казаха другите фотошопъти, опитай се да намалиш малко готовите ресусрси(брушовете) и нацапай нещо твое. Все пак е твоето портфолио?

Може ли линк за сваляне на четките който си използвал :) тези по завъртяните :)

Back
Горе