какво правите по цял ден

• Автор Автор mute
  • Начална дата Начална дата

mute

Registered
какво правите по цял ден ( за тези които неработят като мен )
вече полудявам няма какво да правя, немисе поше код през деня и обикновенно работя вечер.
цял ден скука нямам какво да се прави , много жега .
Вие с какво си запъквает времето ?

играя cs пиша скриптове алабла ..
като ми умразне на pc-to почивам и т.н.
като си завърша сайта трябва да почна да излизам че наще сигурно са ме забравили :D
EDIT://
забравих и попийвам по една 2 бирички :) :?:

Въпреки, че ходя на работа, по цял ден съм в интернет. Като има интернет, не ми е скучно, като няма се разболявам от съклет.
:lol:

МИ по цел ден висна пред компа.
Ако некой ме викне на вън излизам малко.
Поразкараме се после пак се пребера и пак пред компа :D

HunteR каза:

The same :(

HunteR каза:

даааа и аз съм така

HunteR каза:
хаха и аз така :?: :?: :?:

Първо зависи кой ден сме.
Защото аз съм си направил график който си го спазвам. (или поне се опитвам :roll: )
От понеделник до четвъртък:
Ставам в 7:00 закусвам след което седя пред компютъра и се занимавам с Photoshopa до 12:00 след това обядвам,1 час почивка,тренировка 2 часа.След това пак пред компа с книгата за Perl в ръка там губя още два часа.После гледам някой филм вечерям и лягам.
В петък,събота и неделя съм на плаж с компанията до 1-2,след което се прибирам и си почвам тренировките след това отцепвам до 8-9 и така...

Стоя пред компа,карат ме през 10 минути да хода от едният до другият краи на града(пешачката). И блееме с уфтсъте. ... БееЕе.

Излизам с приятели , играя на пс-то , гледам телевизия , играя футбол / не фифа :lol: ,a real / , когато съм уморен спа , чат пат чета книги .....
т'ва лято май ще мине както всяко друго :?
живей ден за ден и никога няма да ти е скучно :)

Player_pz каза:
Излизам с приятели , играя на пс-то , гледам телевизия , играя футбол / не фифа :lol: ,a real / , когато съм уморен спа , чат пат чета книги .....
т'ва лято май ще мине както всяко друго :?
живей ден за ден и никога няма да ти е скучно :)
аз сам същия но обичам и волейбол да играя от време на време ако има някой за игра. иначе повече пред компа. :)

Да играя волейбол футбол навънка и пред пс-то 8)

Едит
Забравих да кажа че като излезна не се прибирам :D

HunteR каза:

То и аз съм така само, че като ме викнат не излизам за малко а за много :D
А ако няма нет излизам с приятели или играя футбол и т.н. но общо взето повечето време от деня прекарвам пред пц-то ми.
Лягам си около 2, 3 часа и заспивам към 5 часа вечерта и спа до 1, 2 часа до обяд. :oops:
Пред пц-то ми или се мъча с някъв php код или играя counter-strike някой път се занимавам с други неща освен кодове и да играя...

Ставам в 7:00-7:15
От 8:00 до 18:30 съм на работа, след това се прибирам, къпя се вечерям и излизам, прибирам се между 12 и 1 и лягам да спя.

Неделя: Спя до когато си искам, ям, стоя на PC-то, пак ям излизам и спя :)

аз вече пред pc-то много много не стоя излизам да играя FOOTBALL :) но в повечето време си мисля за MY LOVE :twisted: :D обаче почнем ли даскало започвам да уча c++ и да пиша но винаги през лятото няма какво да правя дори и TV не ми се гледа :( е понякога някоя биричка пийвам ДОРИ И ВОДКА

Back
Горе