как да защитя phpbb3

Форума си ти е защитен добре, не се притеснявай.
Ако си с последната версия де..

За съжаление май няма спасение. :(
Моите хакери се оказаха добродушни и не направиха много поражения и бързо се оправихме. Така и не разбрахме къде е дупката. Всичко ми е обновено до последна версия но ето, че и това не помага. :?
Само мога да се надявам и моля повече това да не се повтаря.

Запомнете, че НЕ СА ВИ хакнали форума, а мейла и от там са дали на забравена парола на хостинг акаунта ти..НЕ са хакнали phpBB3.

Тони, смени си сървъра на сайта с тоя на твоя сайт, не с abv..

alexemilov каза:
Запомнете, че НЕ СА ВИ хакнали форума, а мейла и от там са дали на забравена парола на хостинг акаунта ти..НЕ са хакнали phpBB3.

Само че имейла в abvто не ми беше този на потребителя във форума. И там няма как да са го дали на забравена парола, защото се бях регистрирал под друг имейл. Инак наистина и abvто ми хакнаха.

alexemilov каза:
Тони, смени си сървъра на сайта с тоя на твоя сайт, не с abv..
То и преди не беше на abvто, сега пак го преместих на уж още по-защитена поща.

Както и да е. Дано да си прав, защото ако пробива е дошъл чрез abvто значи няма проблем. Аз повече там не държа нищо важно.
И най-важното е дано да не се повтаря повече!

Ама Тони, нали това казвам, те не ти хакват phpBB, не ти хакват профила в сайта, а профила в Superhosting.Дават там на забравена парола и ти я праща на abv-то.Дори да ти имат паролата на админа във форума, те ти немат паролата на акаунта, немогат да пипат файловете на хоста. :)
Хакват ти абв-то и от там забравена парола на akademik-sofia.com/cpanel и.. :)

Ясно, значи не толкова страшно. :) В крайна сметка май е станало за добре, защото вече важни неща по пощите няма да държа. Май на добре е всичко важно да си се пази на хартия. :) Аз преди всичко пазих в abvто, но явно тези пощи изобщо не са сигурни. Вече и към друга поща се преориентирах. Все пак да си пожелаем по-малко злонамерени атаки!

друг освен phpbb3 нямам :) демек искам да кажа че phpbb3 се хаква на какъвто и да е хостинг , дали ще е само той но хостинга , дори и , .htaccess да сложиш се се хаква нищо че има тук там 2-3 exploit-а все тая ако някой знае как да се защити да каже иначе др начин освен да го делна не виждам

Back
Горе