как да намаля размера на gif анимация

• Автор Автор xto
  • Начална дата Начална дата

xto

Registered
имам един gif бнер с голям размер какмога да го намаля даже и качеството да се влуши

Отваряш го със фотошопа после отиваш на Image->Image size и си избираш нови размери

и аз така направих но нещо там от import отивам на folders at frames и ми отваря gifa но ми прецаква тайминга

в CS2 не е нужно да го отваряш като вCS3. Направо файл опен и после имидж реади. Няма начин да не стане.Ако не стане значи ти е прецакана програмата.

да пич отворих го нормално но сега не жидам от къде да муз адам колко kb да го export-не :?

на менюто долу в ляво има иконка на фотошоп. Като цъкнеш на нея ще ти отвори гифа във фотошопа.После даваш имидж сайз и задаваш размерите. Трябва да виждаш и отделните слоеве в ляво. След това отиваш на файл-сейв фор уеб...............

не брато пак да се уточня искам не размерите а размера на файла от 200 kb да го сваля на 40 kb примерно :) извинявай аз не се уточних явно :/

е баси ! :) правя рекламни банери за една реклама програма с големи размери и искат да са до 40 кб e къв тра да е тоя банер бял фон с черни букви ли само хм не мога да се досетя :?

Щом не ти пука за качеството, намяш му размерите от Image Size и после с HTML си го оразмеряваш на размерите, които искаш да са.

Защо трябва да са анимирани ? Мен анимираните банери ме дразнят.

Back
Горе