как да направа

maminia

Registered
примерно имам едн акартинка и тя ми е за фон слагам я вав фаила и после с ctrl+t си я права на необходим рамер имали друг начин

За да промениш размера на картинката: image - > image size
А това което казваш, променя размера на даден леяр, но самата картинка си остава със същите размери

ed67de7c3b7879a0.jpg

не неме рабрахте има примерно една картинка 5 пх на 100 и трябва данаправа примено банер 420х60 как да направа картинката в този рамер по този начин по които ми кзах тели аз го занм но нямали друг

Аз ползвам по сложен начин. 2 PS отварям единия го ползвам за оразмеряване а в другия си работя там каквото правя. Ако някой знае му кажете как да си оразмерява картинките с точни размери. Самите картинки които слага като леяри а не размера на самата крайна картинка.

Ами нама друг начин.Само ако искаш да запазиш пропорциите трябва да натиснеш "веригата" м/у стойностите за ширина и височина.

демек да си ги права с имген саис такали нали рабрахте че това ми е за фон на банер применро има 5х120 и трбва да нааправа тази картинка 88х31 примнерно

Отваряш си картинката в пхотошопа и после я ресайзваш на колкото искаш от имейдж сайз. После примерно даваш CTRL + A после CTRL + C . Отваряш нов прозорец на пхотошопа и даваш CTRL +V и вече си я имаш ресайзната. И така си ползваш 2 пхотошопа
единия за ресайз другия за същинската обработка.

Ако съм те разбрал правилно:
отваряш тая графика 5х120 ли беше натискаш Edit->Define Pattern,после избираш Patern Stamp Tool и минаваш върху банера :lol: .

Back
Горе