как да направя сайт и галерия в него и с коя програма

vik4encetyy

Registered
тези които ми обяснят с коя програма да направя чудесен сайт и как да направя галерия с много симки към него ще полуат награда(трябва да е пълно и ясно за да го разбера).Наградата зависи от вас ако не е пълно и ясно получавате картинки(казвате си емайла и ви ги пращам)а на тези с много ясно обяснение :) ще получат mozila
и това не е всичко получават notpad 2 (ще ви кажа от каде да ги изтеглите като се уверя че е вярно)
късмет!

Чудесни сайтове се правят с чудесно четене,чудесно учене и с чудесно търпение.И тогава се получава едно чудесно удоволствие от чудесно свършената самостоятелна работа.

rombeca каза:
Чудесни сайтове се правят с чудесно четене,чудесно учене и с чудесно търпение.И тогава се получава едно чудесно удоволствие от чудесно свършената самостоятелна работа.
Много добре казано.
Аз сега си направих сайт.Писах го 3 дена и има още неща за оправяне.

За да си направиш хубав сайт трябва да знаеш добре HTML и CSS и да си добър с Photoshop - а,за да можеш да си направиш хубав дизайн.
За галерията има много готови и хубави галерии. :wink: :?:

perer каза:
rombeca каза:
Много добре казано.
Аз сега си направих сайт.Писах го 3 дена и има още неща за оправяне.

За да си направиш хубав сайт трябва да знаеш добре HTML и CSS и да си добър с Photoshop - а,за да можеш да си направиш хубав дизайн.
За галерията има много готови и хубави галерии. :wink: :?:
Мда и бух добавил и php , mysql и вече наистина ще си имаш чудесен сайт с динамично съдържание :)

Абе хора :!: Момичето не знае какво е Front Page Вие я насочвате да учи PHP и да си пише сайт ... Само обърквате хората.

vik4encetyy, най-лесният начин да го направиш е да използваш Microsoft Front Page. Това е програма подобна на Word (предполагам си го ползвала) и на подобен принцип можеш да си създадеш елементарен сайт с картинки и текст.

За галерия има готови, но дали ще се справиш с тях е друг въпрос.

Има и програми като Web Page Maker например, която също ще ти помогне много лесно да си направиш сайт.

От нито една от двете програми обаче не очаквай чудесен резултат, но като за начало предполагам ще останеш доволна.

Ако не се справиш с нито едното - имам посочен скайп. Потърси ме и ще помогна с каквото мога.

И накрая, една тема ти стигаше, все някой ще ти помогне. Няма нужда да пускаш много теми :?:

Back
Горе