vik4encety
Registered
моля ви кажете ми
как да си направя сайт и с кои програми .Отдавна се опитвам да си направя и също галерия за сайта ми
отчаена съм. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
relax каза:Еми те и тези които предлагат и на тях ще им трябва тази книжка. vik4encety само със щрак->щрак и готово не става. Научаваш HTML->CSS->JavaScript(като си навита за галерия което ти гарантирам че ще ти отнеме повече време отколкото за HTML и CSS)->PHP(сървърен език с който могат да се правят чудеса, но за сметка на това се учи двойно повече от JavaScript заради голямото разнообразие на функции и различните синтаксиси)
jooorooo каза:за галерия ACDSee не е лоша.
relax каза:Еми те и тези които предлагат и на тях ще им трябва тази книжка. vik4encety само със щрак->щрак и готово не става. Научаваш HTML->CSS->JavaScript(като си навита за галерия което ти гарантирам че ще ти отнеме повече време отколкото за HTML и CSS)->PHP(сървърен език с който могат да се правят чудеса, но за сметка на това се учи двойно повече от JavaScript заради голямото разнообразие на функции и различните синтаксиси)
не се изхвърляй така, JS не е обширна материя според теб, така ли?
Здр има програма за правене на албуми и тя се казва JAlbum.Потърси много е лесна за работа и ще ти свърши работа има и фла6 към нея фла6 албум става с ефекти направо е жестока пробвай и успехи с изучаването на езика учи малко по малко и ще видиш много е приятно :wink: :?: .Успех пробвай програмата ако не я намираш или не можеш да се справиш с нея пиши :?: . :wink:vik4encety каза:моля ви кажете микак да си направя сайт и с кои програми .Отдавна се опитвам да си направя и също галерия за сайта ми
отчаена съм.
![]()
<object type="application/x-shockwave-flash" data="флаш.swf" style="height: $$$px; width: $$$px;">
<param name="movie" value="флаш.swf">
</object>