M miro91 Registered 6 Март 2008 #1 Значи ще правя сайт на рибарския музей на града и се чуда къв дизайн да му направя. Предложете ми някакви цветове може и темплейти ще си преработя нещо. Аз си мисля да комбинирам синьо с нещо обаче това нещо не го знам какво да е.
Значи ще правя сайт на рибарския музей на града и се чуда къв дизайн да му направя. Предложете ми някакви цветове може и темплейти ще си преработя нещо. Аз си мисля да комбинирам синьо с нещо обаче това нещо не го знам какво да е.
M miro91 Registered 6 Март 2008 #3 да може обаче към това циановото зелено защото и музея отпред самата сграда е с такъв цвят цианово.
K K0ceTo Registered 6 Март 2008 #4 Зина.. не си мислех за това, а за морското зелено, горе долу по средата на лятото, преди планктонът да се разцъвти.
Зина.. не си мислех за това, а за морското зелено, горе долу по средата на лятото, преди планктонът да се разцъвти.
3 3o6k0 Registered 6 Март 2008 #6 http://colorschemer.com/ Не съъм разглеждал програмката още, но смятам да я сваля