кой фотошоп да си сложа?

bojko91

Registered
Здравейте.

Искам да попитам кой фотошоп да си сложа?

Гледах из нета има много уроци но вмоя фотошоп някой работи ги нямаше. Моля помогнете ми!

Давам +1.

-----
CPU: Intel celeron 1.73
HDD:120 GB
Video: 120
RAM:1GB

Не е нужно да даваш точка. А това кой фотошоп ще ползваш си е изцяло по твой вкус.

Може да сложиш всичко. Сложи си последната версия, ще върви добре. CS3

Да наистина като ти гледам показателите на машината CS3 ще върви перфектно. Лично аз обаче си ползвам CS2 - 9,0. Пробвах с CS3, но първо че нямаше image ready, после не можах да му свикна и затова си върнах пак старата версия. То ако си кадърен и разбираш от фотошопа няма значение коя версия ще ползваш. CS3 като е по нова не означава, че е вълшебна.

CS2 си е най-добре и аз съм със него има си сичко а пък тоя CS3 няма imageready което все някога щи потрябва

Аз на Pentium 3 850MHz слагам CS3, пък ти ако не го сложиш на твоята машина ще е престъпление.

PS CS2 е много добра версия и за мен е много по добра от CS3 както по нагоре се каза заради Image Ready и заради други неща общо взето CS2 е една добра версия... :?:

deam0n каза:
Аз на Pentium 3 850MHz слагам CS3, пък ти ако не го сложиш на твоята машина ще е престъпление.
ха ами сложих го. Сега няма да ме гонят да ме съдят нали????? :?: кефи ме са се мъча да си спретна едно прилично лого за сайта, но май бая трея да се помъча :d :wink:

Back
Горе