компа ми се бъгва

J01nt

Registered
абе хора защо от 2 дни компа ми зарежда супер бавно дори и страниците отваря едвам едвам 8) а е с 3 Ghz прожесор и 1 гб рап 200 хард

еми преинстал или почисти вирусте но по удачно е преинсталиренето

J01nt каза:
абе хора защо от 2 дни компа ми зарежда супер бавно дори и страниците отваря едвам едвам 8) а е с 3 Ghz прожесор и 1 гб рап 200 хард
И моя е бил така. Явно си хванал вирусче, пусни антивирусната да търси иначе преинсталирай Windows-а :)
Направо качвай XP :P

П.П: Тоя рап ти е зел ума :D

абе ти само тфа гледаш :D
аз верно имам вирус и не мога да го изтрия от 2 месеца проклинам го :@ хахаха нз аваста не може да го изтрие неще

Защо всеки казва прейнсталирай windows-a , ами ако проблема е в hardware пак ще е същата работа. Дай повече информация само в интернет ли ти като търсиш ти зарежда бавно? Или бавно работи постоянно? Чистил ли си си компютъра ? Кога за последно си го направил? Пробвай да пуснеш някоя голяма игра докъто не ти е пуснат интернета и виж дали ти лагва тогава.

и когато съм в нета и дори когато пиша в момента това буквите излизат се едно ги мажа по стената а игри не играя и нета когато е спрян пак е същата работа ве4е си с4упих монитора от яд може и компа да го яде ако продулжава така
Eдит: боже господи .. в момента си спрях ICQ и всичко се оправи като го пусна пак се бугява компа дали той е проблема

J01nt каза:
и когато съм в нета и дори когато пиша в момента това буквите излизат се едно ги мажа по стената а игри не играя и нета когато е спрян пак е същата работа ве4е си с4упих монитора от яд може и компа да го яде ако продулжава така
Eдит: боже господи .. в момента си спрях ICQ и всичко се оправи като го пусна пак се бугява компа дали той е проблема

Еми сигурно.

ПС: Без антивирусна е най добре кат мене ;)

Оф абе джойнт и кое му е доброто да ползваш антивирусна? Те тея които ти продават антивирусната ти правят и вирусите бе, само и само да си я купиш.

Ти за какво мислиш че като си сложиш две антивирусни и двете са бият? щото и в двете има вируси.

нз се ми е тая само да не ми се бъгяса компа от всякъде щото стаа лошо за него./. :?:

kz каза:
Ти за какво мислиш че като си сложиш две антивирусни и двете са бият? щото и в двете има вируси.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Направо 3-та световна!Как ще се бият и ще има вируси в тях?Ей, :D :D :D
Има дефиниции на вируси!Това е съвсем различно!

абе нз ама иам някъф досадник в аваста дето стой та ми не мога да го истрия и пред 3 4 4аса ми прави проблеим компа кофти много

Back
Горе