корупция на камера

mo7ika

Registered
Представете си следната конфигурация: един рутер взема интернет; от него кабела отива към камерата, а тя съответно си се захранва с ток. Кажете как мога да "затрудня" ситуацията. Не се безпокойте няма да крада.

Доуточни какво имаш предвид под затрудняване ? Да накараш камерата да забива, да я накараш да спре да снима, да не снима както трябва или ...

shterev каза:
камерата wi-fi ли е?

mo7ika каза:
Представете си следната конфигурация: един рутер взема интернет; от него кабела отива към камерата, а тя съответно си се захранва с ток. Кажете как мога да "затрудня" ситуацията. Не се безпокойте няма да крада.

Аз все още не мога да разбера какво точно се опитва да направи :oops: :roll:

Попринцип под затрудняване имам предвид възпрепятстване на процеса на излъчване. Или този който иска да изпозлва камерата посредством контролния и панел да не вижда нищо. Искам да питам това как може да стане и управляем процес ли е? Извинете за недоуточнението!

Ако кабела е UTP сложи до него един силов кабел, мотор с голяма консумация или в краен случай електромагнит. Идеята е че UTP кабела много лесно получава смущения. Другия вариант е да забучеш няколко топлиики някъде, но да си сигурен, че поне енда минава и заголва поне 2 жила, за да ги даде накъсо :)

HerpaMoTeH каза:
Ако кабела е UTP сложи до него един силов кабел, мотор с голяма консумация или в краен случай електромагнит. Идеята е че UTP кабела много лесно получава смущения. Другия вариант е да забучеш няколко топлиики някъде, но да си сигурен, че поне енда минава и заголва поне 2 жила, за да ги даде накъсо :)

Направо добрата стара ножица и нема нищо да се вижда :)

Разтопи кабела на няколко места и после там го попрегъни малко.
Друг вариант - в зависимост от рутера(тоест какъв е, мощен ли е) - забиваш рутера с флудене и готово...

Защо не си натовариш процесора или рамта и не накараш компа да забива при отваряне на приложението за камерата ?

шефа бил използвал таблет с мобилен интернет и нямал достъп до него. А иначе с флудването на рутера как ще стане схемата? Мисля че при постявянето имаше проблеми защото камерата искала силен нет и 2 пъти сменяха рутер.

Я кажи сега.. какво точно искаш?
ТИ да отидеш и да им прецакаш някоя си камера едикъде си?? Или го играеш системен администратор и се чудиш от какво е?

еее не мисля, че е толкова неразбираемо. Не съм казвал че искам да прецаквам чуждите неща. Цялата работа се получи от идеята дали може да се наруши работата и(естествено без да ощетяваме никого). Затова идеята с рутера или електромагнита ми харесаха. Моля ви не се филмирайте или не си правете грешни изводи - става офтопик.

С електромагнита ще се озориш, особенно ако е заземен кабела в двата края. А и имай впредвид, че по този начин е много вероятно да ощетиш човека/фирмата и да останат без рутер.

Back
Горе