краен вариант на визитката ми

SandPrince

Registered
пф....все така става при мен. като правя нещо за себе си, после след няколко дни , не ме кефи вече и почвам наново. ама тоя път си угодих :wink:

iS_Business_Card___final_by_sandprince.jpg

очаквам мнения и критики :?:

bojko91 каза:
:!: :) много е добро . Ако аз някога успея да напрая такоз ще дигна банкет!

e то не е особенно трудно :wink:
btw - един въпрос: Да има ли и гръб Визитката вкаран в дизайн?

Незнам за гръб, обаче колкото визитки на "графични дизайнери" съм виждал все са имали сайт със информация/портфолио :wink:

Размерът не е стандартен за визитка. Имам в предвид отношението м/у широчината и височината. Поне така ми бие на пръв поглед.

Добре е, но шрифта не ми харесва. Намали размера му малко, пробвай с друг.

Ако искаш пробвай фона на визитката като преливка между тъмно сиво и светло сиво.

За размера не знам какъв е стандарта, но съм съгласен, че не много пропорционална. Удължи и широчината малко или и смали височината.

fena каза:
Незнам за гръб, обаче колкото визитки на "графични дизайнери" съм виждал все са имали сайт със информация/портфолио :wink:

fena каза:

да знам. ама познавам двама дизайнери които нямат сайтове а работят от 10 години в бранша и пак са търсени. също и във фирмата в която работя все още не сме направили сайта, а фирмата е от 20-тина години и постоянно има поръчки
може би за втората поръчка за печат на визитки ще има и сайт :wink:

K0ceTo каза:
Размерът не е стандартен за визитка. Имам в предвид отношението м/у широчината и височината. Поне така ми бие на пръв поглед.

LiRiX каза:
Добре е, но шрифта не ми харесва. Намали размера му малко, пробвай с друг.

Ако искаш пробвай фона на визитката като преливка между тъмно сиво и светло сиво.

За размера не знам какъв е стандарта, но съм съгласен, че не много пропорционална. Удължи и широчината малко или и смали височината.

размерът не е важен....... :oops:
не знам какви са пропорциите на визитката. колкото визитки съм премерил все различни големини са.
ама това лесно се коригира така че няма проблеми - тва е само идеен проект :wink:

Най-подходящия размер е 9*5 см. /той дори е приет като стандарт в някой страни/

този шрифт ... размера е , да вярно и дядоми ще го прочете ;)
незнам защо но не ме кефи
ако кажеш каква е връзката между оранжевото в долния десен ъгъл и това завъртяно на 90 градуса S

Back
Горе