малко обяснение за нарязване на дизайн

HaCkErChE

Registered
някой ще има ли малко време да ми обясни нещо как да си сейфам дизайна така че да го използвам нали ме разбрахте как точно да си го нарежа и от там нататък как да добавям текст и тем подобни плс

това не ми помага требва ми професионално нарязване демек фон и такиа не така ;) а и това е за нарязване само на картинки след това неможеш да редактираш файла и да сложиш дриг текст :twisted:

А аз да те питам ти от CSS разбираш ли? Това за нарязването е мн различно,искам да кажа че всеки темплейт си има свой тип на рязане.
А това за текста,правиш картинката да е фон и от горе слагаш текст.Ако искаш да ти помогна относно нарязването ми кажи до колко владееш HTML i CSS да знам ка кда ти обяснявам.А и ще е добре да видя дизайна ти на картинка поне ,защото както ти казах мн зависи от темплей-та. И между другото има още една подобна на твоята тема.

HaCkErChE каза:
това не ми помага требва ми професионално нарязване демек фон и такиа не така ;) а и това е за нарязване само на картинки след това неможеш да редактираш файла и да сложиш дриг текст :twisted:
:shock: Доколкото разбирам от написаното - трябват ти слоеве (layer) - в един слагаш фона, в друг - друг елемент и така нататък. Освен това няколко слоя могат да бъдат групирани с Create a new set (трета иконка - папка в полето за слоеве в долния десен ъгъл)
Не че искам да подценявам знанията ти на Photoshop, но от написаното ми се струва, че се нуждаеш точно от леъри.
Успех!

Back
Горе