малко помощ ако може

SandPrince

Registered
значи 3 часа се мъчих и нищо не направих за това се обръщам за помощ към вас.

искам на тази картинка

Jack_Chibi_by_willdrawforfood.jpg

в буркана вместо пръст да има иконки на програми,игри,видео,аудио,текст документи, картинки
иконките са по ваш избор.

хммм..........не е невъзможно но не е и лесно ........ако ми остане време утре ще го направя ....... ако дадеш иконките ще е супер

SandPrince каза:
Тези са доста по-хубави от миналите а и все пак не е много приятно да вземеш иконите на zamunda

SandPrince каза:
ок тогава с тези. може и каквито ти намериш. за мен нема значение
ох утре ще ги довърша че сега съм бая изморен

SandPrince каза:
[

ами махни бялото около тях, малко по големи и да не стоят като лепенки

сам се цитирам :) оправи ги тея и май ще са ок

ами малко стоят изкуствено. не знам може би защото са мънички. ако можеш намери по големи и го направи с тях

SandPrince каза:
ами малко стоят изкуствено. не знам може би защото са мънички. ако можеш намери по големи и го направи с тях
Според мен стоят добре,даже повече от добре.Може би не е това,което очакваш,но пък според мен са си доста добре.

Това как е
edition.jpg

Според мен стоят добре,даже повече от добре.Може би не е това,което очакваш,но пък според мен са си доста добре.
Мерси за подкрепата :)

SandPrince каза:
сори за нахалството ама - още малко по големи
Няма проблем,ама не се побират в буркана и стават размазани :wink:

kokoshakeit каза:
Имаш проблем слагаш стилизирани иконки в рисунка с акварел ЛОШО! И друго важно нещо буркана само от тази страна ли е прозрачен? Защото иначе крачето на детето трябва да се направи.

да наистина си прав. ами можете ли да го направите иконките да излизат от пясъка - все едно са вкопани в него.
още нещо - това не е дете а капитан Джак Спароу :)

Back
Горе