материал от pomagalo

omnipresent

Registered
Моля за сваляне на два материала от pomagalo.

Благодаря предварително.

E бате нали затова е пуснал тема :D
Ee, няма как. Всички двелопваме, правим някакви разработки, и ако некви 5 лева съборят потребителя, направо не знам за кого ги правим тия системи. Може в някй хак форум да намери някой с платен акаунт, да и ги дръпне. Ние тук сме от другата страна - държим труда на колегите да се заплаща. Поне така мисля, че е редно де. :)

Разбира се, СМС-а хем ще свали тези неща, хем с абонамента може да намери и други неща, по спомен с абонамент преди се сваляха материали неограничени?

Плащам за разни изгъзици и аз - netflix/ amazon prime / apple tv / hbogo - по-удобни са ми от замундата вече. Пък вчера взех и тема в codecanyon, която я имам нулната - ама да съпортвам девелопера и да има ъбдейти :)

Някои дори си споделят едномесечен достъп, ако им се виждат много скъп абонамента. Спомням си, че преди време си разделихме така с колеги за 2-3 месеца, всеки плащаше по един, реално защото искахме да ровим по всяко време в тези 3 месеца, като на всеки по отделно работата му с платформата не би могла да отнеме повече от месец. Та, и това е вариант.

Back
Горе