мнение за грим и перука

SandPrince

Registered
такаааааам в сайта ми за Prince of Persia се чудехме коя артистка е подходяща за ролята на Shade .
и реших да взема снимка на Кийра Найтли и да се пробвам на фотошопа да я докарам като Shade.

ето снимка на Shade

w04-800.jpg

ето и моя опит

keiraknightley_shade.jpg

какво ще кажете - как съм се справил и Кийра подходяща ли е за ролята

Лицето (грима) - добре, но косата е отвратително изрязана. Стои доста назъбена по краищата...

PoDMaTRiX каза:
Лицето (грима) - добре, но косата е отвратително изрязана. Стои доста назъбена по краищата...

OFF:Тии..нещо как си с главата?Да си виждал на някого коса гладка като стъкло?

@Prince - супер е :)

Добре е, но на снимката, която си преработил "Кийра" е снимана като за паспорт :roll: Избери, някоя която има по-яростен вид :wink: Успех ;)

Spr17e каза:
PoDMaTRiX каза:

OFF:Тии..нещо как си с главата?Да си виждал на някого коса гладка като стъкло?

@Prince - супер е :)

Ахааа, ама сериозно ли. Що не вземеш да потърсиш в и-нет някакъв такъв колаж от добрите да видим косите дали ще стоят така назъбени? Не съм казал че на всички косите са като стъкло. Просто в тази снимка самата коса, която е отрязана от друга снимка, не е отрязана като хората. И по-леко с тона моля!

skatebord каза:
Добре е, но на снимката, която си преработил "Кийра" е снимана като за паспорт :roll: Избери, някоя която има по-яростен вид :wink: Успех ;)
+ това за изрязването на косата. Може да разгледаш в интернет уроци за рязане на коса. Има по-дейлен метод за рязане.

Виж сега... като цяло не е лошо... И така става, но пускаш темата за да критикуваме творбата ти за това посочвам горните две неща, че могат да се доизгладят ^

LiRiX каза:
skatebord каза:
+ това за изрязването на косата. Може да разгледаш в интернет уроци за рязане на коса. Има по-дейлен метод за рязане.

Виж сега... като цяло не е лошо... И така става, но пускаш темата за да критикуваме творбата ти за това посочвам горните две неща, че могат да се доизгладят ^

косата си е верно че е кофти...малко.
ама аз по-скоро я подстригах.

ето оригинала

keira-knightley-1024x768-25988.jpg

Back
Горе