мнение за дизайна на сайта

• Автор Автор Kdo
  • Начална дата Начална дата

Kdo

Registered
http://www.ngame-bg.com/

мнение

Като идея е добре.Може още малко да поработиш по флашката но и така е хубава.Менюто е добро.Работи по-долната част на сайта.А при мен се появява някакво разместване.
sdrgbsdrgh.gif

prima08 каза:
Като идея е добре.Може още малко да поработиш по флашката но и така е хубава.Менюто е добро.Работи по-долната част на сайта.А при мен се появява някакво разместване.
sdrgbsdrgh.gif
При опера е разместино по друг начин (:

prima08 каза:
sdrgbsdrgh.gif
и при мене е така

gr1zzlord каза:
prima08 каза:
sdrgbsdrgh.gif
и при мене е така
и при мен

Аааа то така не става... ти ми покажи твойто и тогава аз щи покажа мойто... ( Превеждам ) : Покажи ми дизайн за да ти кажа мнение ? Аз дизайн не виждам!

Пич ако станеш тираджия ще допринесеш за вноса и износа на страната ни, и без тва не струва. Запиши логистика и наиш ли колко пари ще спечелиш, за какво си губиш времето с дизайн. Все пак и Paint е добра алтернатива, ако държиш да започнеш от някъде.

prostosmarten каза:
Пич ако станеш тираджия ще допринесеш за вноса и износа на страната ни, и без тва не струва. Запиши логистика и наиш ли колко пари ще спечелиш, за какво си губиш времето с дизайн. Все пак и Paint е добра алтернатива, ако държиш да започнеш от някъде.
Дизайна си е супер само че има много размествания и не е довършен. Напълно съм съгласен с mania а ти простосмъртния си цъкай дизайна на паинт и като не разбираш не пиши мнения.

talismana каза:
Аааа то така не става... ти ми покажи твойто и тогава аз щи покажа мойто... ( Превеждам ) : Покажи ми дизайн за да ти кажа мнение ? Аз дизайн не виждам!
Кажи да ти подарят очила за коледа или нов монитор. Вярно има само идея за дизайн, но и това стига за да се коментира.

Направих си труда да проверя... и според мен тоя флаш не е твой.
Та ако трябва да оценявам... изключвам флаша.. Ами дизайна не струва,.. нито кодирането.
П.с. Идеята е добра като цяло.

FRGT10 каза:
Направих си труда да проверя... и според мен тоя флаш не е твой.
Та ако трябва да оценявам... изключвам флаша.. Ами дизайна не струва,.. нито кодирането.
П.с. Идеята е добра като цяло.

мой е

Все пак не вярвам, че човек, който пише "Гифчита" може да направи такива работи.
Още повече като виждам какво (не) правиш с Photoshop-a, ще тръгнеш с Flash да правиш красоти, да бе. :)
Надписа е твой, другото.....

FRGT10 каза:
Все пак не вярвам, че човек, който пише "Гифчита" може да направи такива работи.
Още повече като виждам какво (не) правиш с Photoshop-a, ще тръгнеш с Flash да правиш красоти, да бе. :)
Надписа е твой, другото.....

догажи че не е мой смешен

аз съм го правил ти като не го можеш

Back
Горе