мнение за покана

SandPrince

Registered
трябва да направя една покана за бала ми, която да залепя в даскало. да ама малко ме мързи и ето какво направих с подръчни средства от други мои проекти

Изцяло с Adobe Illustrator CS3

pokana_by_sandprince.jpg

Това ми прилича на Великденска покана или за Коледа нещу ...

Като я гледам въобще не ми прилича на покана за бал :).

Според мен трябва да има мъж и жена , който танцуват , някаква звезда примерно , като цяло да е изчистено и да преобладава бялото и текста да е във сиво ;)

stoqnski каза:

Според мен трябва да има мъж и жена , който танцуват , някаква звезда примерно , като цяло да е изчистено и да преобладава бялото и текста да е във сиво ;)

сив текст на бял фон :shock: :shock: :shock:

да бе да....

SandPrince каза:
stoqnski каза:

сив текст на бял фон :shock: :shock: :shock:

да бе да....

Сега ще ме караш да включвам фтошопа да ти показвам :D
Едит: Ето как виждам цветът и модела на шрифта :

935235_orig.jpg

Ами по скоро ми прилича на призовка за дело от колкото покана за Бал.
ЗАБЕЛЕЖКА: "За последния ни уебен час" не "Уебен" а "УЧебен" :D ,щото се получава почти нещо като нецензурна дума :D

PHPnMySQL каза:
ЗАБЕЛЕЖКА: "За последния ни уебен час" не "Уебен" а "УЧебен" :D ,щото се получава почти нещо като нецензурна дума :D

ОМГ не съм го видял.
като бачкам и често правя такива грешки. голям съм дебил.....

SandPrince каза:
PHPnMySQL каза:

ОМГ не съм го видял.
На секи се случва :)
за поканата бих ти предложил да я направиш както биха искали учениците а не учителите аз бих я направил по дивашки :D

PHPnMySQL каза:
SandPrince каза:
PHPnMySQL каза:

ОМГ не съм го видял.
На секи се случва :)
за поканата бих ти предложил да я направиш както биха искали учениците а не учителите аз бих я направил по дивашки :D

да бе ако трябва да слушам съученичките ми (щото съм само аз момче в класа) трябва да е в розово... :? :!: :idea:

не бе :D говоря ти да не е толкова стегнато в смисъл да има БГ знамето да има някакви книги и неща че си учил нали :D малко по разпуснато мисля че ще се хареса на доста хора ,даже ако си намериш шрифт който да става за БГ и да е графит като тия по улицата :)

прекалено прекалено голям шрифт, в прекалено прекалено малко пространство

Дай нещо по-официално де. Нещо, което ще ме заинтригува. На мен това ми прилича на покана за митинг на някоя партия.

SandPrince каза:
трябва да направя една покана за бала ми, която да залепя в даскало. да ама малко ме мързи и ето какво направих с подръчни средства от други мои проекти

Изцяло с Adobe Illustrator CS3

pokana_by_sandprince.jpg

Видя ли в долния ляв ъгъл?

c65a28ca9d1d.jpg
[/b]

да :D

както казах - мързи ме. и затова хванах нещо и го преправих. а и е за класа ми. нема заплащане че да го правя пърфект :lol: :D

Back
Горе