мнение за редизайна ми

SandPrince

Registered
я кажете липсва ли му нещо друго на тоя дизайн/редизайн

само да кажа - на мястото на червените квадрати ще са иконки на последните проекти...

geedesign.jpg

Хмм перфектен е :?: само едно нем и харесва... според мен не трябва да бъде тази химикалка там... писеца и е твърде малък и тънък, а буквите са такива голями с дебел шрифт... нещо не ми се вижда реално :? като цяло е много добре браво :)

lays каза:
Хмм перфектен е :?: само едно нем и харесва... според мен не трябва да бъде тази химикалка там... писеца и е твърде малък и тънък, а буквите са такива голями с дебел шрифт... нещо не ми се вижда реално :? като цяло е много добре браво :)

това лесно се променя :?: :wink:

предполавам си виждал какво правят хората които се занимават вътрешен дизайн...
честно да ти кажа ако не бях прочел надписа изобщо нямаше да се сетя закакво става въпрос
сайта ми изглежда доста олд стаил, личното ми мнение е че за такъв сайт трябва да е нещо модертно и "изчаткано" когато въпросния клиент влезе и да "АХ-ва" и да си каже еи това е фирмата

С тази картинка отгоре ми прилича повече като за сайт за детска градина.Написал си фото реалистични проекти а си сложил тази анимация.Е недей така де. Ето това е фото реалистичен проект

mania каза:
С тази картинка отгоре ми прилича повече като за сайт за детска градина.Написал си фото реалистични проекти а си сложил тази анимация.Е недей така де. Ето това е фото реалистичен проект

прав си. аз сега даже като го гледам си откривам доста недосмислици.
мерси за картинката - ще я ползвам.. :wink:

това GEE design, шрифта куца нещо и надписа не седи добре,
запълниго с информация да видим как ще седи целия дизаин така е празен

мммм не знам, човек. Не ми харесва манюто. Там това за проектите, съшо не ми допада...
Иначе идета яко ти е хрумнала това с писалката и още няколко рабпто ;)

реклама и партньори според мен нямат място в такъв сайт. това е личното ми мнение. все пак това не е форум че да има реклами

possessed каза:
реклама и партньори според мен нямат място в такъв сайт. това е личното ми мнение. все пак това не е форум че да има реклами

e пък точно това няма да го махна понеже има заявки за рекламни банери към сайта

FeelTheFear каза:
мммм не знам, човек. Не ми харесва манюто. Там това за проектите, съшо не ми допада...
Иначе идета яко ти е хрумнала това с писалката и още няколко рабпто ;)

тва с тия червените ще се замести от иконки, тях няма да ги има

Back
Горе