мнение за сайт

a1965

Registered
Здравейте!
Добре е човек да знае какво мислят другите за направеното от него.
Препоръките, дори отрицателни са добре дошли. Така по-лесно се намира вярната посока за работa. Ще бъда много благодарен на всеки , който посети сайта и даде мнение за това как да изглегда по-добре и какво е добре да се направи.
Очаквам да посетите сайта www.reklamabulgaria.com

ебре, махни този бордер на главния банер.. :wink:

Това оранжевото със синьо е кофти.

Направи на фотошоп едни хубави "хийдърчета" за менютата.

Направи си линковете нещо с onmouse over или с link и hover в CSS ще е по-атрактивно.

Направи по-стилен банер и по-стилно лого.

Много дървено изглежда :D

А пък за другото (то остана само системата) ако ти си я правил, браво, браво! Ако ли не, пак браво че поне си я намерил :D

Друго нямам какво да кажа.

Успех :?:

И аз казвам, махни бордера на банерите.

сега и за системата поне от това което видях, не е нужно за всяка категория да имаш отделен файл, ако имаш 1000 категории какво ще правиш?

Човек не се обиждай, но този дизайн е ужасен и не мисля, че с него ще спечелиш клиенти или там, за каквото е сайта. Всичко е супер просто и дървено, текстовете ти са назъбени, като цяло тези постоянни разделения, които ги има навсякъде изобщо не ме кефят, фуутера е с много големи букви и от къде го изтърси това пък синьо?

PoDMaTRiX каза:
Човек не се обиждай, но този дизайн е ужасен и не мисля, че с него ще спечелиш клиенти или там, за каквото е сайта. Всичко е супер просто и дървено, текстовете ти са назъбени, като цяло тези постоянни разделения, които ги има навсякъде изобщо не ме кефят, фуутера е с много големи букви и от къде го изтърси това пък синьо?

на същото мнение съм като PoDMaTRiX

Back
Горе