мнения за моето портфолио

SandPrince

Registered
ето как смятам да изглежда бъдещото ми портфолио. кажете си мнението моля

My_portfolio_by_sandprince.jpg

Браво супер е ти от Асеновград ли си бил е що не каза аз миналия месец бях там на гости на братовчед ми!

там където си сложил за листване на страниците го направи по хубаво , тези " >> " , не ми харесват ,а и на дизайна не допадат

shterev каза:
там където си сложил за листване на страниците го направи по хубаво , тези " >> " , не ми харесват ,а и на дизайна не допадат

имам го в предвид :?: :wink:

Я виж тези не са ли по-добре правят се с комбинация от нумпадовете задържаш alt+0171 « и alt+0187 »

а ти как смяташ тази дългата картика ли да слагаш или просто си я сбил тук да се вийда на едно? Дригото което ме дразни е цветън на текста на формата и големината на бутона и " / " на заглавията

shterev каза:
а ти как смяташ тази дългата картика ли да слагаш или просто си я сбил тук да се вийда на едно? Дригото което ме дразни е цветън на текста на формата и големината на бутона и " / " на заглавията

картинката е направена така за де се видят всички страници (без блога-а)

прекалено голям шрифт навсякъде.

тези са много добри ти ли ги прави?!?! ако да ЕВАЛА!

elementshm5.jpg

Малко по-светли цветове според мен ;)
И btw, сложи някаква друга снимка :D

zaheto каза:

elementshm5.jpg

не съм признавам си. исках да направя такива, знам как, ама ги намерих случайно предоставени за сваляне и си казах за кво да ги правя като ги има готови.

SandPrince каза:
zaheto каза:

elementshm5.jpg

не съм признавам си. исках да направя такива, знам как, ама ги намерих случайно предоставени за сваляне и си казах за кво да ги правя като ги има готови.

Може ли линк....

ми то беше преди месец горе долу. не помня от къде беше. случайно ги намерих.

SandPrince каза:
zaheto каза:

elementshm5.jpg

предлагам ти да си ги направиш сам, пробвай се и покажи какво е излезнало ;)

zaheto каза:
предлагам ти да си ги направиш сам, пробвай се и покажи какво е излезнало ;)

добре. само дано не ме хване мързела.

Супер е много ми харесва продължавай в същия дух :)

Back
Горе