L ludasam Registered 8 Май 2010 #1 здравеите как да направя така че кат пусна една анкета да неможе да се отговаря асамо да се гласува ???
здравеите как да направя така че кат пусна една анкета да неможе да се отговаря асамо да се гласува ???
L ludasam Registered 8 Май 2010 #3 Ми тогава смо модераторите щемогат дапускат теми а потребители те???
B baso Registered 9 Май 2010 #4 ludasam каза: Ми тогава смо модераторите щемогат дапускат теми а потребители те??? Увеличете... Ти ще заключиш определена тема с анкета. А не целия раздел.
ludasam каза: Ми тогава смо модераторите щемогат дапускат теми а потребители те??? Увеличете... Ти ще заключиш определена тема с анкета. А не целия раздел.
L ludasam Registered 9 Май 2010 #5 Ми нали това искам да знам как става затова пуснах темата брато незнам откаде даго направя
P papyrus_kn Registered 10 Май 2010 #7 Задай на групите да не могат да отговарят в този форум и готово.
L ludasam Registered 10 Май 2010 #12 добре това го разбрах ама от каде трябва да си изберам форума извини за тапите вапроси брат