мой тунинг мнения

fatal1ty

Registered
485289_orig.jpg

боята се разминава
бронята стои изкуствено
цвета не е еднакъв
едната картинка която си сложил е назъбена и с ниско качество
вижда се къде започва тунинга
предната броя е по-голяма от колкото трябва да бъде (на широчина) и е лошо изрязана отдолу

ами ... мисля че това е всичко
:oops:

джантите лепенките предната броня веждите сичко е кенеф пич научи се по добре даже и за 1-вата ти творба това е леш се пак аз не се хваля обаче ми беше поне 100 пъти по добра занимавай се повече с уроците и ефектите успех!

Ама хич даже не е станало :) но то така се започва все пак браво важното е че е опитал :)

Амиии да не го беше показвал щеше да е по-добре. Отвратително качество, назъбени ръбове, цветовете са различни, текстовете, които си написал, изобщо, ама изобщо не са реални и не стоят такива, джантите не ги коментирам. Общо взето чети повечко уроци :)

вие какво искате тва ми е първия :cry: Някой знае ли как се слага оригиналната кола в ъгъла(горния) :( кажете

много те насолиха според мен...
верно че има доста назъбени моменти и даже на места кофти стои но все пак - това ти е първата работа.
като за първи път добре се е получило.

Мерси. Сега имам 100 пъти по-хубави. гледайте
496078.jpg
[/img]
следващия не ме кефи едно нещо и нз как да го направя(отражение)
496088.jpg
[/img]

fatal1ty каза:
496078.jpg
[/img]
496088.jpg
[/img]

Да ти кажа честно като гледам разликите между първата и втората и третата картинки - и като гледам периода че е 7 дни ми се струва че втората и третата си ги копнал от някъде и не са твои.Така няма да се научиш.

Ще станеш добър крадец

fatal1ty каза:
496078.jpg
[/img]
496088.jpg
[/img]

еда сега са мн яки :) баро :):):)

hapa каза:
fatal1ty каза:
496078.jpg
[/img]
496088.jpg
[/img]

Да ти кажа честно като гледам разликите между първата и втората и третата картинки - и като гледам периода че е 7 дни ми се струва че втората и третата си ги копнал от някъде и не са твои.Така няма да се научиш.

Ще станеш добър крадец
през този период направих на 10 автомобила и да ти кажа аз съм ги правел а цитроена го жидях тунингован и го направих на ново с малки разлики

fatal1ty каза:
hapa каза:
fatal1ty каза:
496078.jpg
[/img]
496088.jpg
[/img]

Ще станеш добър крадец
през този период направих на 10 автомобила и да ти кажа аз съм ги правел а цитроена го жидях тунингован и го направих на ново с малки разлики

ЩОм ти си го правил направи на бмв-то предния капак и бронйта карбонови

ето ти
528948_orig.jpg
[/img]
хайде сега се изяш с парцалите

Айде малко да се успокоим и да спрем да се заяждаме.
И е Ситроен, а не Цитроен
zaheto

Back
Горе