новата ми визитка

SandPrince

Registered
какво ще кажете за новата ми визитка.
аз мисля че последния вариант е най-добър.
вие как мислите.

очаквам мнения и критики.
//бяла е, сложил съм сив фон да ги виждате по-добре.
шрифта е 0т 11 до 12 pt

myvizitka.jpg

SandPrince каза:
чудя се дали тага за див да не го заместя с </body>
Се тая, важното е че визитката е готина :)
Трееше и на мойта да се постараеш толкова :x (бъзикам се естествено доволен съм :?: )

ето новия вариант. първия със странично написания текст отпадна.

trevata, аз измислих нова версия на знака ти и визитката ти :wink:

myvizitka2.jpg

Dido_net каза:
Хубаво е, но това </div> и </body> сякаш ми е познато от тук http://www.iordanoff.info/ :)

за дива да, просто съм го запомнил и без да искам съм го сложил.
но за бодито - е в тоя сайт никъде го няма :wink:

Текста който показва как да се свържат с теб не
се вижда много хубаво. Сложи малко контраст.

Инъче са супер :)

Вие знаете ли какво е визитка?
На това малко картонче се записват най-най важните работи за фирмата дори да сложиш за фон една тревичка(пеизаш) без да шараш повече ще е добра... мен ме интересува какво ще намеря във фирмата а не да гледам някакво си дизаинче на картонче(2на2).Земи напиши на нея, че имаш 100 години стаж, работил си с "фотошоп,друго,трето" е такива работи на хората да са полезни...И земи направи една фирма за 200лв и намери един офис за 100лв наем и стои там :D

Тоя пък... Може за е за частно лице само... И е препоръчително да пише каква длъжност или професия изпълнява той :)

Знам ли ама тоя последния вариятн зече стана най кофти от всичките...
Лично си е мнението :)
Инак успех! :D

MontefuckeR каза:
Вие знаете ли какво е визитка?
На това малко картонче се записват най-най важните работи за фирмата дори да сложиш за фон една тревичка(пеизаш) без да шараш повече ще е добра... мен ме интересува какво ще намеря във фирмата а не да гледам някакво си дизаинче на картонче(2на2).Земи напиши на нея, че имаш 100 години стаж, работил си с "фотошоп,друго,трето" е такива работи на хората да са полезни...И земи направи една фирма за 200лв и намери един офис за 100лв наем и стои там :D

а да взема да си изпиша цялата автобиография на визитката не може ли???

Така струпани едно до друго не мога да определя коя е по-хубава.

Но определено началните вариянти с див и четката са по-добри.

Back
Горе