rosko каза:
Бих участвал в играта, която е за развитието на сайт, но...
Има и недостатъци, защото ще има някакви правила, които все пак ще ограничават възможнастта за развитие на всякъкъв вид сайтове.
Пример ще дам с сайт за песни(какъвто много биха направили), на който ще се качва нелегална музика и то на поддомейн на туриста.
Ако е за СЕО бих участвал, но с много затегнати правила, защото предната игра всички видяха какво стана...
Играта се протече по нормален начин. Всички изпищяха, че
svilkaaa дал на някой приятел да му сложи линк в подписа си
(може и да бъркам потребителя карам го на спомен). Играта си беше честна и справедлива.
Може да се измислят нещо като под сайтове на туриста. С подобен дизайн на туриста. Пример: news.web-tourist.net и се създава система подобна на news.ibox.bg. software.web-tourist.net система подобна на kaldata.com и т.н. Имам идея и за нещо, което не съм сигурен дали
admin ще одобри. След създаването на сайта за победителите може да има някаква едноседмична реклама в туриста. Сайта вече е с почти 5000 посещения дневно, които могат да подпомогнат за добър старт на бъдещите проекти. Така може сайтовете да бъдат използвани след играта и има възможност за развитие в бъдеще. Може изрично да се напише, че сайтовете на тези под-домейни няма нищо общо със собственика на web-tourist.
Виждам, че има хора, които имат желание за игра но идеи няма. От вчера мисля някакво ново предложение само това ми хрумна. :roll: