нова придобивка

Яка клавиеутра.
Щом е само 15-20 лева може и аз да си взема, но в момента не се нуждая толкова от клавиетура.
Иначе тия линкове където си дал SandPrince са луди.
Първият го знам, но за вторият монитор, където е само едно като лист хартия много ме накефи :P

Nikol4u каза:
debian каза:
19 лева :idea: Тука в Бургас са по 15 лева тези клавиатури :)

Къде ги продават в Бургас?

Зад училище Любен Каравелов улицата 30-40 метра по на горе в ляво
едно магазиче за компютърни аксесоари :?:

аз от одавана мисал да си зема такава мсао едн ме драни че няма кирилски букви и и онова големото кадето се пада нум лока

maminia каза:
аз от одавана мисал да си зема такава мсао едн ме драни че няма кирилски букви и и онова големото кадето се пада нум лока

има си кирилица :?:

Аз много се чудя за такава клавиатура, в момента съм с тази:
http://www.jarcomputers.com/pictures/680x680/KBDPS2JARMM_680x680.jpg
Имам 2 такива, брат ми е с 3тата (1 на работа, 1 на съръра и 1 с която брат ми играе, защото знаете какво се случва на геймърските клавиатури).

Някой да ме посъветва струва ли си да си вземам такава, какви са предимствата (освен че няма да се скапа като я полея с бирата :D )

datamatrix каза:
Аз много се чудя за такава клавиатура, в момента съм с тази:
http://www.jarcomputers.com/pictures/680x680/KBDPS2JARMM_680x680.jpg
Имам 2 такива, брат ми е с 3тата (1 на работа, 1 на съръра и 1 с която брат ми играе, защото знаете какво се случва на геймърските клавиатури).

Някой да ме посъветва струва ли си да си вземам такава, какви са предимствата (освен че няма да се скапа като я полея с бирата :D )

Еми водят я безшумна, можеш да я залееш със кафе, бира, кола, пясак, нафта, бензин и т.н. и нищо няма и стане и също така можеш да я згънеш на калбо също няма и стане нищо, големия формат на тази клавиатура има кирилица а малкия няма, малкия размер е като клавиатурите на лаптоп. Тва е от мене.

И аз мисля да си купя такава, защото може да се мокри, съответно ще се мие.И по-малко микроби значи :?: което според мене е най-голямото предимство.Всеки знае и е чел, че по клавиатурата има най-много микроби.И другите могат да се мият, ама по-трудно.

sh0ck каза:
И аз мисля да си купя такава, защото може да се мокри, съответно ще се мие.И по-малко микроби значи :?: което според мене е най-голямото предимство.Всеки знае и е чел, че по клавиатурата има най-много микроби.И другите могат да се мият, ама по-трудно.

някак си хич не ми пука че има микроби.
ако трябваше да се пазя от всичко което е вредно нямаше да искам да съм се родил :wink:

Аз бих си взел такава, само с такава цел.Иначе не е нищо особено тая клавиатура.

да ва питам удобни ли са тия клавиятури ?!
щото в един магазин гледах една такава за 10 15 лв синя.

Хехе, аз имам такава обаче синя от когато отвориха кюстендилския технополис
Но я махнах след 2 месеца, защото ръцете ме боляха от нея

Но съм я заливал 2 пъти с кола :P и съм я мил няколко пъти

Обаче мойта имаше 2 празни клавиша около 2-та спейса който не правеха нищо в уйндоус и караха линукс да писука от тях в конзолен режим :?

Но е много яка :D

ООООООО Има ли я някъде в Монтана тази клавиатура?
Много ме кефи :?:

Я кажете в София къде ги има че трябва да купувам подарък на една фр :)

моята я взех 19.50. знам къде ги има и по 15 лева ама ме домърза да бия път до другия край на града заради 4 лева :wink:

Back
Горе