нова придобивка

Ай фона е с процесор 620/667/680 MHZ . Не знам кое точно :)
Каквото и да си говорим този самсунг никога няма да се сдобие с WiFi, толкова памет, такъв процесор и толкова "умен" тач скрийн.
А преди да пуснат SDK трябва да се изнамери ОS.

За 1 година Apple са продали 6 милиона айФона .. колко не го харесват не знам ;]

Не бе по принцип, то нормално един харесва това, друг друго, аз мисля да си зема ама по-натам :?:

то и аз съм за и-фона, ама така и не разбрах какво е туй "умен тач скрин".
айде "тач скрин" знам какво е, ама умен...... да не би сам да говори :shock:

и-фона да ти говори :D тва ще е яко бре... В парка си с някоя и си говориш и изведнъж от джоба ти се чува:
- абе айде питай я най сетне дали иска да спите или не че батерията ми свършва...

DxL каза:
и-фона да ти говори :D тва ще е яко бре... В парка си с някоя и си говориш и изведнъж от джоба ти се чува:
- абе айде питай я най сетне дали иска да спите или не че батерията ми свършва...

хаххахахахахахаха :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

B13_Savage каза:
Каквото и да си говорим този самсунг никога няма да се сдобие с WiFi, толкова памет, такъв процесор и толкова "умен" тач скрийн.

За 1 година Apple са продали 6 милиона айФона .. колко не го харесват не знам ;]

Като отговор ще ти дам един цитат:

If your player can't sync with a bluetooth phone and make calls from it, you've already lost.

If your player can't play synthetic voices reading text files, while showing you the text, you've already lost.

If your player can't play games against other devices via bluetooth, you've already lost.

If your player has bluetooth, but can't serve as a wireless headset for skype on a PC, you've already lost.

If your player has a touchscreen, but doesn't support short/long taps, double taps, gestures, and flicks, you've already lost.

If your player doesn't have a touchscreen, you lost when you mentioned it's name.

If your player isn't sleek, sexy, shiny, and slim, you've already lost. Thicker than .4"? Lost again.

If your player smells, you lose.

If your player manufacturer made you pay more money for a firmware or software update, YOU LOSE!

If your player weighs more than my P2 you lose.

И защо си мислиш че няма ОС?

А за паметта какво? Моя плейър го няма във вариант 32 GB, но го има в 16! И при това на доста по-добра цена от iTouch-а.

B13_Savage каза:
гФоун ? Или 3гФоун .. 'шоту 3г излиза в Петък.
Епъл къртят тотално :) АйФона с хакнат софтуер си е мания :) Носиш си интернета в джоба, всякакви програми и работи. Супер забавно е да си ръчкаш :]= .. Пък и напоследък има wiFi на адски много места.
Иначе клавиатурата е тъпа. Супер трудно се пише с нея .. ползвам я само като спят съквартирантите, че е тихичка ..

iphone-vs-gphone.png

deam0n ти си като Цайтгаист .. Много факти за кратко време .. само дето почти всички неща дето се чуват са complete 100% bullshits .. ;)
.

B13_Savage каза:
deam0n ти си като Цайтгаист .. Много факти за кратко време .. само дето почти всички неща дето се чуват са complete 100% bullshits .. ;)
.

:)

Soul_Stealler каза:
избирам 3G iPhone :lol:

Не бързай толкова :P

Автора на темата, много се е преебал! Аз си бях купил същата клавиатура, и така ме ядоса, че я накъсах на парченца и я изхвърлих през прозореца.

От доста време ползвам такава клавиатура, и мога да кажа, че е най-добрата клавиатура, която съм ползвал досега. Алуминиева е, купих я за 40-50 лева някъде.

А монитора ми е ето такъв, преди няколко месеца го взех за над 5 стотака, ама много ме кефи, хем стилен, хем 19 инча, бе екстра! :)

gLaVoReZa каза:
Автора на темата, много се е преебал! Аз си бях купил същата клавиатура, и така ме ядоса, че я накъсах на парченца и я изхвърлих през прозореца.

От доста време ползвам такава клавиатура, и мога да кажа, че е най-добрата клавиатура, която съм ползвал досега. Алуминиева е, купих я за 40-50 лева някъде.

А монитора ми е ето такъв, преди няколко месеца го взех за над 5 стотака, ама много ме кефи, хем стилен, хем 19 инча, бе екстра! :)

Аз моя монитор го зех за към 600 някъде.

Samsung SyncMaster 931BW

Samsung-SyncMaster-931BW-LCD.jpg

1 .Диагонал на екрана 19 " WIDE
2 .Размер на пиксела 0.285 mm
3 .Яркост 300 cd/m2
4 .Контраст 700:1 (DCR 2000:1)
5 .Ъгъл на виждане 160° / 160° (CR>5)
6 .Време на реакция 2 ms
7 .Максимална резолюция 1440 x 900 @ 75 Hz
8 .Интерфейс Analog RGB, DVI
9 .Стандарт TCO '03
10 .Гаранция за изгорели пиксели НЕ
11 .Входен видеосигнал -
12 .Вход за сигнал 15 pin D-sub, DVI-D
13 .Консумация 42 W
14 .Размери 448 x 311 x 58,5 мм
15 .Тегло 4,2 кг.
16 .Други 16,7 Милиона цвята, DVI (HDCP), MagicTune, MagicBright3

gLaVoReZa каза:

Не се е
Ако не пишеш много текст е перфектна - можеш да я заливаш, сгъваш и т.н.т
Но за писане на код не е удобна - болят те ръцете от нея

Аз съм с един Dell с много интересен дизайн - с широк, изнесен напред спейс (дойде с един от dell-ските сървъри в съда и мама ми я донесе)

ПП:Мойта гумена я дадох на един приятел :D

B13_Savage каза:

А какво ми викаше за Wi-Fi-то ?

http://www.engadget.com/2007/12/10/samsung-readying-ys-mc1-dock-for-y2-p2/

Имаш ли си на идея какво е да носиш още и още и още неща в джоба си :) И как това е неудобно, и как всяко нещо струва пари и етц.етц. Особено като става дума за нещо като WiFI .. от него имаш нужда супер често, не знаеш къде има, къде -не, трябва все да си рефреш .. а пък с това от долу не е оферта ;]=

Също като вградените камери на лаптопите .. може една Уеб камера да струва 20 лева, ама никога няма да е като вградената .. щото тя има жици, трябва да я нося някъде, заема място и т.н.

Free PhonyGame

Не знам дали си работил и с 2те устройства. Аз съм. Личи си, че на самсунга не му стига въздуха, дет' се вика.

Back
Горе