няма ми го бутона за нова тема

kikity_94

Registered
Значи преди малко си качих phpbb3 на 000webhost проблема е че когато съм си в профила бутона за нова тема го няма а когато не съм го има не зн защо така се получава :shock: :cry:

Има ли възможност в профила си да си на един език (например BG), а в настройките на самият форум е на друг език (например EN) и затова да се получава така като излезеш от акаунта си. Ако е така влез в styles/imagesets и си направи нова папка (например bg ако ти трябва за Български) и всичко ще се оправи

не е от това а за новата папка аз съм си я направил за това питам защо е така щото това за първи път ми се получава :shock:

В момента и аз го имам абсолютно същия проблем. Като съм правил новите форуми, правата не ги пипах, давах директно на "Не копирай права".

papyrus_kn каза:
Сигурно не си си задал правилно правата
А как да ги задам правилно? :?:

аз кат си добавях новите форуми копирах равата от тоз дет след инсталла и преди си работеше така
ама ся не и май ме самнява че довечера ще сложа пхпбб2 хем има поече работи за нея :)

Проблемът е по-скоро в правата някъде, понеже при смяна на езика и темплейта проблемът си остава и ги няма бутоните. Та тук е моментът за питане как трябва да се настроят правата?!

Да вярно, че са правата не се сетих за тях. В админ панела където са форумите в ляво пише Права във форуми и под него има едно Права цъкаш там и си избираш форумите където да промениш правата и доло се появават четири полета и доло в дясно добавяш наред и оправяш правата както искаш. Това е сичко

абе да питам трябва ли правата на config.php да са на chmod 640 за да мойе да се пиши щот аз не съм ги сменил :D :D :D :D ако е от туй мн съм зле щот ся тествам пак на xammp и след малко ще го кача на хоста :)

Back
Горе