M mpower Registered 11 Декември 2012 #1 Добър вечер въпроса ми е сления имам база данни с име users в нея имам имам таблица memebber в нея имам една табличка admin със стоиности yes и no как ще стане да се обновява чрез някакви бутони. които да обновят стоиностите yes и no.
Добър вечер въпроса ми е сления имам база данни с име users в нея имам имам таблица memebber в нея имам една табличка admin със стоиности yes и no как ще стане да се обновява чрез някакви бутони. които да обновят стоиностите yes и no.
Fakeheal Super Moderator 12 Декември 2012 #2 HTML: <form method="post"> <input type="text" value="123" name="user" readonly/> <input type="submit" name="make_admin" value="Do it!" /> </form> PHP: <?php if(isset($_POST['make_admin'])) { mysql_query("UPDATE `table` SET `admin` = 'yes' WHERE `id` = '$_POST[\'user\']'"); } Нещо подобно от сорта. Ще трябва да добавиш някакви проверки дали вече ти е админ потребителя и да сменяш бутона според статуса.
HTML: <form method="post"> <input type="text" value="123" name="user" readonly/> <input type="submit" name="make_admin" value="Do it!" /> </form> PHP: <?php if(isset($_POST['make_admin'])) { mysql_query("UPDATE `table` SET `admin` = 'yes' WHERE `id` = '$_POST[\'user\']'"); } Нещо подобно от сорта. Ще трябва да добавиш някакви проверки дали вече ти е админ потребителя и да сменяш бутона според статуса.