оптимизация в Google

xto

Registered
Става въпрос за това ако имам сайт за недвижими имоти... и напиша в гоогле недвижими имоти на първо място да излиза моя сайт как тава какви са схемите без банери как да приканя ботовете да ми интексират сайта .... трябват ли някакъв брой посещения месе4но ?

Не , мисля ,че е като има повече информация в мета таговете и изобщо повече инфо.

П.с. не съм сигурен

по принцип има логика някакви други предложения аз мисля че е като няква класация колкото повече посещения толкова по голяма оптимизация ... 8)

Тук трябва да каже някой по опитен защото и туриста е много напред а има 3000 посещения на ден дали е от множеството индексирани страници или от посещенията трябва да каже някой по опитен

xto каза:
Става въпрос за това ако имам сайт за недвижими имоти... и напиша в гоогле недвижими имоти на първо място да излиза моя сайт как тава какви са схемите без банери как да приканя ботовете да ми интексират сайта .... трябват ли някакъв брой посещения месе4но ?

Сайта за недвижими имоти ли е?
Ако е за недвижими имоти ще ти кажа как ще стане да отидеш на първо място или поне ще ти обясня как го правят другите.

1. http://www.google.com/addurl/
Тук си добавяш url-то, за да влиза робота в сайта.

2. Използвай mod-rewrite за да преубразуваш линковете от
http://yoursite.bg/view.php?id=asd
на
http://yoursite.bg/view-asd.html

3. Сложи meta тагове като:
Код:
<meta name="keywords" content="home, cheap, cheap home, etc" />
<meta name="description" content="We offer you to buy home from us very cheap." />

Успех!

admin дадах го като пример :) а ще се надявам да го обясниш в темата мисля че ще е полезно не само за мен. :)
skatebord мерси може ли даобясниш точка 2. по подробно за този мод ревию 8)

От опит знам ,че мета тага keywords почти не важи за гугъл той прибягва към него само в краен случай.По-важно е да имаш фразат "недвижими имоти " в титъла на сайта,в урл-те(примерно nedvijimi-imoti) и да присъства по-често в съдаржанито на страницата.Също така и в alt таговете на картинките.Когато ти е добре оптимизиран сайта тогава ще имаш по големи посещения не обратното :)
Общо взето това е оптимизация казано на кратко :)

Напиши SEO(Search Engine Optimization) в google и разгледай има много БГ форуми където е по-подробно обяснено щото това което казах не изчерпва темата :)

Успех и се надявам да съм ти помогнал малко :)

xto каза:
admin дадах го като пример :) а ще се надявам да го обясниш в темата мисля че ще е полезно не само за мен. :)
skatebord мерси може ли даобясниш точка 2. по подробно за този мод ревию 8)

Не става за пример. Няма как да ти помогна с нищичко.
Избрал си си за пример "недвижими имоти".
И искаш 1-во място.
Тука вече не говориш за оптимизация, а за харчене на милиони левове.
Ей така дет се вика не мога поне да ти подскажа как може да стане.

Еквивалента на този пример е аз да поискам да стана космонавт .
Има начин - отиване в наса, плащане на обучението (няколко години).
Па трябва да съм здрав, па трябва да съм млад, да отслабна, пък и парички ще трябват ...
за гориво, техника и да не забравяме ракета/совалка.
За мен персонално. И накрая пак може и да не стигна до космоса... жив.

Виждал съм оптимизация на сайт за имоти.
Как една фирма поддържа 100 сайта за имоти и всички сочат към главния.

И то не 100 сайта фалшиви. Развити сайтове с по 2000-10000 обяви реални.
За бургас, за Варна, за Павликени.

Как точно ще се пребориш с фирма която има 100 сайта за имоти +
"малко" пари за реклама + това, че изкарват от една продажба
колкото баща ти за цяла петилетка и могат да си купят реклама в
космоса (примерно ако бях станал космонавт можеше да ги рекламирам).

Може да си направиш оптимизация, да си четеш по форумите, да си гледаш и телевизия ако щеш.
И накрая аз по-скоро аз ще стана космонавт от колкото да оптимизираш сайт за имоти с мета тагове.

Оптимизацията която може да направиш с промяна на кода е
сполучлива само ако конкурентите ти не са го направили.
В сайтове за имоти конкурентите ти са големи рибоци.

Виж за нещо друго... пооправиш кода, напишеш някой мета таг,
валидираш сайта, правиш една гоогле мап карта и след известно време се нареждаш някъде в началото.

Надявам се да не съм те обезкуражил .
Аз имам едно сайтче за безплатни обяви за имоти и прави по 100-200 влизания от гоогле.
Смешно в сравнение с другите но нали обявите са и без това безплатни.
Сами си ги пишат и сайта си кара на автопилот без да ме затормозява.

:)

Но е трудно без парички и реклама.

Back
Горе