H htmlcheto Registered 21 Декември 2010 #1 някой може ли да ми каже как да оцветя четката на различните места по различен начин.извинявам се ако въпроса ми е тъп но се занимавам от 1-2 дена
някой може ли да ми каже как да оцветя четката на различните места по различен начин.извинявам се ако въпроса ми е тъп но се занимавам от 1-2 дена
T tedobedo Registered 21 Декември 2010 #2 Еми след като си избереш четката цъкаш на палитрата с цветове и си избираш цвят.. Няма нищо сложно! Гледай тези уроци
Еми след като си избереш четката цъкаш на палитрата с цветове и си избираш цвят.. Няма нищо сложно! Гледай тези уроци
H htmlcheto Registered 22 Декември 2010 #4 ще обясня по точно какво се опитвам да направя. от цветното дърво си правя четка обаче после като използвам четката ми я чертае само с един цвят а аз искам да я направя като оригинала
ще обясня по точно какво се опитвам да направя. от цветното дърво си правя четка обаче после като използвам четката ми я чертае само с един цвят а аз искам да я направя като оригинала