още едно мнение

Kdo

Registered
football.jpg

промяна в хеадера
football1.jpg

Воала. Отскоро небях виждал дизайн който да ме зарадва така :) Оплакна ми очите :?: МН ДОБЪР! Единственото нещо което не е от кой знае какво значение е правоъгълничето което е прозрачно и разделя Хедъра на 2 части без него ще е по хубаво пак и неси го наместил добре погледни го в левия му край малко се е намъкнало навътре :) НО както казах Супер :)

Ristaki каза:
Воала. Отскоро небях виждал дизайн който да ме зарадва така :) Оплакна ми очите :?: МН ДОБЪР! Единственото нещо което не е от кой знае какво значение е правоъгълничето което е прозрачно и разделя Хедъра на 2 части без него ще е по хубаво пак и неси го наместил добре погледни го в левия му край малко се е намъкнало навътре :) НО както казах Супер :)

football1.jpg

Браво,
Като видя тема на която ти си автор веднага цъкам да видя какво, е защото знам, че имаш потенциал и цениш мнението на хората.

Сложи си прозрачната лента на хедъра но намали прозрачноста и още.
Инетересува ме сянките на панелите и хедъра рисувани ли са или е ония ефект "Drop shodow" синия хедър не се връзва нещо отзад е игрище а този хедър нещо... не ми хрумва идея сега да ти кажа как точно да го промениш, ама сигурно съм те объркал
Сега се сещам, че ще ми се вижда по добре ако в хедъра дето е сивата линия горната и част (от към топката) ъглите да не са обли а прави

Kdo каза:
Ristaki каза:

football1.jpg
:?: :?: :?: :?:

благодария ви много ми помогнахте когато го кодирам и го завърша пак ще го покажа :wink:

Радва, но трябва да го направиш малко по- сложно. Виж ето този (мой) дизайн:
http://store4.data.bg/ddffjj/Adobe%20Photoshop/Projects/football_design.png
Той е стар, но все пак може да ти помогне ;)

Qlamoff каза:
Радва, но трябва да го направиш малко по- сложно. Виж ето този (мой) дизайн:
http://store4.data.bg/ddffjj/Adobe%20Photoshop/Projects/football_design.png
Той е стар, но все пак може да ти помогне ;)

10x :wink:

Хора научете се да завършвате дизайна и след това да искате критика... В навигацията прекалено много празно място за нищо. Линковете май плават във въздуха, а? Жълтата линия под надписа в хедъра е напълно излишна. Човечето е като лепнато с "Капчица" там. Фуутера е същата работа като навигацията. Много шум за нищо. И последно ми е много чудно тоя фон как ще го направиш да излиза в браузър?

Back
Горе