платена категория

kolio3000

Registered
Здравейте, извинявам се предварително ако вече съществува такава тема!

Исках да знам, възможно ли е в един нормален форум phpbb3, една от категориите да е платена? С 2 думи всички категории да са с свободно влизане, а на една или повече за да влезеш да си платиш дадена цена примерно в paypal. Получава се нещо като вип акаунт, само вип акаунтите да могът да влизат в дадената категория... Не знам дали обясних правилно, но все пак очаквам отговори... Благодаря предварително

Мисля, че може да се направи, но ще трябва твоето одобрение на човека, който е платил. phpBB3 можеш да направиш категория, в която да се влиза само, ако си в определена група или ранг. Вариант е, когато хората си платят да получаваш съобщение и да дадеш нужните права на потребителя. Надявам се, че ме разбра. :)

perer каза:
Мисля, че може да се направи, но ще трябва твоето одобрение на човека, който е платил. phpBB3 можеш да направиш категория, в която да се влиза само, ако си в определена група или ранг. Вариант е, когато хората си платят да получаваш съобщение и да дадеш нужните права на потребителя. Надявам се, че ме разбра. :)

еми пак става, стига да знам кой си е платил за да му дам ранга или да го вкарам в категорията. Ако няма други начини и този става! Знаеш ли как да се направи това?

Back
Горе