платена реклама от сайт с малко посещения

Arsenal

Registered
Смешно ли е да пусна полета за платена реклама в сайт, който максимума за сега е 200 уникални посещения?

Няма смисъл, никой не би бил заинтересован.

Вместо това можеш да сложиш платени текстови реклами, които да се ротират чрез изпращане на SMS.

Успех!

Аз пък бих ти препоръчал да не ползваш sms услугите, ами това да става с PayPal, AlertPay или ePay.
Нищо не ти пречи да пробваш! Експеримента му е майката! :)

tedo96 каза:
Аз пък бих ти препоръчал да не ползваш sms услугите, ами това да става с PayPal, AlertPay или ePay.
Нищо не ти пречи да пробваш! Експеримента му е майката! :)

Разбира се, винаги е по-добре със системите за директно разплащане, но настройката е малко по-трудна. Иначе подкрепям!

:)

Arsenal каза:
Може ли да получа инфо за ePay или директно с разплащателна сметка?
В google си пише всичко! Какво точно те интересува? Как да си направиш регистрация? Как да си добавиш картата?

Малко се отклонихме от темата... :?

Сетих се, щом каза регистрация за картата. Ще се поинтересувам и за кода в страницата от къде се взима :)
Това подлежи ли на данъци след това?

Arsenal каза:
Сетих се, щом каза регистрация за картата. Ще се поинтересувам и за кода в страницата от къде се взима :)
Това подлежи ли на данъци след това?
Мисля, че не... Трябва да правиш доста солидни доходи, за да трябва да плащаш данък. :)

Ами защо да е смешно 200 уникални са си 200 че има сайтове дето и толко нямат.Дай ми банер или линк да трампим моя пък има около 300 уникални.Ако искаш де

Acho каза:
Няма смисъл, никой не би бил заинтересован.

Вместо това можеш да сложиш платени текстови реклами, които да се ротират чрез изпращане на SMS.

Успех!

И има смисъл зависи какъв е сайта!!!!!!!!!!!!!1

Наистина кажи в каква област е сайта. Ако е лична страница, то тогава смисълът е доста малък. Повечето рекламодатели се интересуват от реклама в сайт с подходяща тематика.

Няма смешни идеи. Не можеш да знаеш докато не опиташ. Тогава ще си наясно има ли смисъл и дали н грешиш някъде. 1-во дайтематика на сайта (зада се знае какви са потребителите, защо те посещават и т.н. ), след това някаква ориентировъчна цена (за импресии, за клик, за период отвреме, ....). Съответно аз (или който и да е) ако съм заинтересован от трафика ти, вида реклама и цената бих ти направил оферта.

Сайтът е на тема Акваристика и отглеждането на аквариумни риби. Има изграден форум и информация за четене.
Адреса е http://akvashow.info Цените ще се уточнят.

Back
Горе