R root321 Registered 6 Април 2011 #1 под какъв формат се записват паролите в БД на форумната система phpbb ?
F Federal Registered 6 Април 2011 #2 Мисля, че само на контролния панел и на базата данни се виждат, всички останали са невидиди в редовете, но не съм сигурен.
Мисля, че само на контролния панел и на базата данни се виждат, всички останали са невидиди в редовете, но не съм сигурен.
R root321 Registered 6 Април 2011 #4 Replace каза: С md5 се хешират. Увеличете... т.е. стандартно кодиране? не някакъв измислен специално за системата ? паролата може ли да се разкодира с обикновен дешифратор ? и още нещо: може ли да се промени да записва паролите БЕЗ да се кодират?
Replace каза: С md5 се хешират. Увеличете... т.е. стандартно кодиране? не някакъв измислен специално за системата ? паролата може ли да се разкодира с обикновен дешифратор ? и още нещо: може ли да се промени да записва паролите БЕЗ да се кодират?
A Anonymous Guest 6 Април 2011 #5 Може, но си е играчка. И не, не можеш да ги дешифрираш Тоест винаги има нчин де, но принципно надали ще успееш.
Може, но си е играчка. И не, не можеш да ги дешифрираш Тоест винаги има нчин де, но принципно надали ще успееш.