efrdimitrov
Registered
<?php $uploaddir = 'upload/'; $snimki = '3'; ?>
<? include "1config.php";
if (isset($_POST['submit'])) { //Проверяваме дали е натиснат бутона submit!
$kategoriq = htmlspecialchars(addslashes($_POST['kategoriq']));
$text = htmlspecialchars(addslashes($_POST['text']));
$ime = htmlspecialchars(addslashes($_POST['ime']));
$tel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['tel']));
$grad = htmlspecialchars(addslashes($_POST['grad']));
$cena = htmlspecialchars(addslashes($_POST['cena']));
$data = date ("d.m.y./H:i"); //Взимаме датата и часът на вавеждането на коментара!
$email = htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']));
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; //Взимаме ипто на потребителят който е въвел коментара!
if ($email == NULL || $tel == NULL || $text == NULL || $grad == NULL) { //Правим провекра дали полетата са празни!
echo "Моля попълнете задължителните полета!"; //И ако са празни извеждаме грешка!
}
else {
$sql = "INSERT INTO publikuvai
(kategoriq, text, ime, tel, grad, cena, data, email, ip) VALUES
('$kategoriq', '$text', '$ime', '$tel', '$grad', '$cena', '$data', '$email', '$ip')"; //Ако всичко е попълнено както трябва въвждаме данните в Базата данни!
mysql_query($sql) or die (mysql_error()); //Испълняваме заявката!
header("LOCATION: nova.php?id=$id"); //Този код прави така, че когато рефрешнете страницата след добавянето на коментар да не добавя коментара на ново!
}}
((((((((((
if (isset($_POST['submit'])) { for ($i = 1; $i <= $snimki; $i++) {
$filename = $_FILES['file'.$i.'']['name'];
$filesize = $_FILES['file'.$i.'']['size'];
$tmpname_file = $_FILES['file'.$i.'']['tmp_name'];
if (!empty($filename)) { if($filesize > '307200') { echo "<center>Снимка$i е много голяма!<br> Макцимален размер 300kb</center><br>"; }
else{ move_uploaded_file($tmpname_file, "$uploaddir$filename");
echo "<center> Снимка $i ($filename) е добавена успешно!</center><br>";
}}}}
)))))))))
// От тук на доло е кодът за извеждане на обявите!
$our = mysql_query ("SELECT * FROM publikuvai ORDER BY id DESC LIMIT 1"); // Селектираме Базата!
while($row = mysql_fetch_assoc ($our))
include "table.php";
Кодът между скобите е за ъплоада ми на снимките и не знам как и къде да го поставя за да ми изкарва echo-то ако е добавена успешно или ако размера е по голям.Странното е че само като добавя снимка без да попълня обявата ми изкарва "снимка 1 е добав..." а иначе ми показва само обявата и как да изкарам обявата публикувана от дадения потребител не както е в момента с ЛИМИТ 1
Благодаря на всички
include "krai.php";
[/b]
<? include "1config.php";
if (isset($_POST['submit'])) { //Проверяваме дали е натиснат бутона submit!
$kategoriq = htmlspecialchars(addslashes($_POST['kategoriq']));
$text = htmlspecialchars(addslashes($_POST['text']));
$ime = htmlspecialchars(addslashes($_POST['ime']));
$tel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['tel']));
$grad = htmlspecialchars(addslashes($_POST['grad']));
$cena = htmlspecialchars(addslashes($_POST['cena']));
$data = date ("d.m.y./H:i"); //Взимаме датата и часът на вавеждането на коментара!
$email = htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']));
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; //Взимаме ипто на потребителят който е въвел коментара!
if ($email == NULL || $tel == NULL || $text == NULL || $grad == NULL) { //Правим провекра дали полетата са празни!
echo "Моля попълнете задължителните полета!"; //И ако са празни извеждаме грешка!
}
else {
$sql = "INSERT INTO publikuvai
(kategoriq, text, ime, tel, grad, cena, data, email, ip) VALUES
('$kategoriq', '$text', '$ime', '$tel', '$grad', '$cena', '$data', '$email', '$ip')"; //Ако всичко е попълнено както трябва въвждаме данните в Базата данни!
mysql_query($sql) or die (mysql_error()); //Испълняваме заявката!
header("LOCATION: nova.php?id=$id"); //Този код прави така, че когато рефрешнете страницата след добавянето на коментар да не добавя коментара на ново!
}}
((((((((((
if (isset($_POST['submit'])) { for ($i = 1; $i <= $snimki; $i++) {
$filename = $_FILES['file'.$i.'']['name'];
$filesize = $_FILES['file'.$i.'']['size'];
$tmpname_file = $_FILES['file'.$i.'']['tmp_name'];
if (!empty($filename)) { if($filesize > '307200') { echo "<center>Снимка$i е много голяма!<br> Макцимален размер 300kb</center><br>"; }
else{ move_uploaded_file($tmpname_file, "$uploaddir$filename");
echo "<center> Снимка $i ($filename) е добавена успешно!</center><br>";
}}}}
)))))))))
// От тук на доло е кодът за извеждане на обявите!
$our = mysql_query ("SELECT * FROM publikuvai ORDER BY id DESC LIMIT 1"); // Селектираме Базата!
while($row = mysql_fetch_assoc ($our))
include "table.php";
Кодът между скобите е за ъплоада ми на снимките и не знам как и къде да го поставя за да ми изкарва echo-то ако е добавена успешно или ако размера е по голям.Странното е че само като добавя снимка без да попълня обявата ми изкарва "снимка 1 е добав..." а иначе ми показва само обявата и как да изкарам обявата публикувана от дадения потребител не както е в момента с ЛИМИТ 1
Благодаря на всички
include "krai.php";
[/b]