помощ за картика

release

Registered
някой може ли да ми каже това : http://adata.mine.nu/phpf/files/themes/Gillette/images/subheader-left.gif

как мога да му сменя цвета да е друг ?

Селектираш си го - като го гледам колко е малко най-лесно ще ти е с Rectangular Maquee Tool , като работиш при голямо увеличение. Горе слагаш на Add to selection и селектираш правоъгълничета. После цъкваш два пъти върху слоя (в Layers Palette) за да си отвориш Blending Options и зависимост дали искаш да ти е едноцветно или градиент избираш съответно Color overlay или Gradient overlay.

аз съм с фотощоп 6 и това Rectangular Maquee Tool не го виждам да го имам ще ми кажеш ли каде да го търся

release каза:
аз съм с фотощоп 6 и това Rectangular Maquee Tool не го виждам да го имам ще ми кажеш ли каде да го търся

Щом не се вижда значи е под Elliptical marquee tool - намира се най-горе вляво при инструментите и е едно пунктирано кръгче. За да го изкараш цъкаш с лявото копче върху инструмента и ще видиш кои се крият под него. Виж на картинката, която LiRiX е качил, Rectangular Maquee Tool е пунктираното правоъгълниче при инструментите.

Back
Горе