предизвивквам sandprince

На кой е по-хубава визитката

• Kdo

Votes: 0 0.0%
  • sandprince

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    0
Доста се замислих. Отначало щях(точно настисках бутона) да дам вот за @Кdo, но след обстоен оглед си казах..Бих зел и двте визити, ако са на нечий рафт(да кажем), но бих хвърлил тази на @Kdo след извесно време просто защото ми изглежда малко неясна, а тази на @Sand бих си я задържал...

Пък и чесно казано @Kdo ... твоята визитка не прилича много на визитка. Няма достатъчно информация и по-скоро прилича на някаква рекламна картичка.

Sand

Айде и аз да кажа нещо... Първо искам да кажа на Иван (SandPrince), че съм му сърдит за дето е написал това, което аз щях да пиша- за грешките на Kdo... Но както и да е...

Първо към Kdo:
Твърде сложен фон- трябва да я вадиш на матирана- луксозна хартия за да излезе както трябва... След това шрифта ти е на всякъде един и същт шрифт, а това дразни окото. После това графичен дизайнер & фрийлансър... Ами то братче според мен трябва да е freelance graphic designer или дизайнер на свободна практика... Също и информацията е зле наблъскана...

Ето и към SandPrince:
clear, simple and stylish... Определено ми харесва и бих те избрал да работиш за мен, ама няма защото и аз мога да правя дизайни :P :D
Абе добра е, харесва ми пък и на теб това ти е работата :]

И нещо към двамата:
Живеем в България, говорим на български- можеше и визитките ви да са на български поне от едната страна или да има и БГ версия, но както и да е :]

Поздрави =]

Нито единия нито другия :twisted:
По добре срещу двамата отколкото за 1 от тях :?:

На Kdo е по-интересна и ми харесва повече.
Няма строги стандарти за размерите на визитките. Нито за формата и материала. Знаете за мини дискове - визитки. Един известен човек си беше направил от глина във формата на стъпка.:) ...

хм ......... тази на kdo, като че ли по ми харесва ............... може би защото предпочитам шаренийките :idea: , вероятно :roll:

Да грабват окото но . . . . .
Никой не се е справил добре.
Дори това което сте направили не е нещо уникално.
Живеем в България, имаме уникален език.
Направете визитките на Български език !!!

Да си представим хипотетично.
Някой иска да ви наеме.
Има голяма фирма и желае да му направите сайт , защото чул от съседа Гошо, че сега е модерно всяка фирма да има сайт.
Попада на ваша визитка, грабва окото.
Но има проблем, не може да разчете транскрипцията на имената или текста.Какво ще прави ? С часове ще гледа и ще се мъчи, да разчете какво е написано и неговото значение.
Или ще попита пак съседа Гошо, какво значи "Graphic designer and freelancer" , "graphic & web design" и може да ви наеме, или ще смачка "визитката" и я хвърли в коша и ще кара без сайт.

Това повече ми прилича не на визитки, а на рекламни брошурки.
Сложете повече информация за вас.Какво предлагате, написано на български с лесно разбираеми думи.

Този хипотетичен пример който ви дадох, си е напълно възможен да се случи. За това ако се предлагате за работа, давайте информация единствено на български. И забравете всякакви видове чуждици, които използвате вие от вашият разговорим речник.
Не се знае, човека от среща може да му звучи всичко на патагонски.

Сега е модерно визитките да не са двулицеви, а в тип хармоника.
На тези визитки тип хармоника, може да се напише всичко и лесно се съхраняват.

staf не съм много съгласен с теб.
все пак едва ли ще дойде някоя дърта 70-годишна бабичка да иска да и правя сайт, и да не може да разчете визитката.

аз като давам на познат визитка на някоя фирма и му казвам "ей тия се занимават с превоз на товари" примерно.... то си е ясно.

недей мисли хората за толкова глупави :wink: :?:

SandPrince
Не ги мисля за глупави. Просто размишлявам хипотетично какво може да се случи за в бъдеще за да с избегнат евентуални проблеми.

SandPrince каза:
staf не съм много съгласен с теб.
все пак едва ли ще дойде някоя дърта 70-годишна бабичка да иска да и правя сайт, и да не може да разчете визитката.

аз като давам на познат визитка на някоя фирма и му казвам "ей тия се занимават с превоз на товари" примерно.... то си е ясно.

недей мисли хората за толкова глупави :wink: :?:
съвсем хипотитично както каза стаф ще ти дойде точно някой 50 годишен чичка и ще иска да ползва тройте услуги и повярваими ще има проблеми.

а иначе по-темата твоята повече ми харесава.

Принце, мислиш ли, че като не знаеш чужд език си глупав? Напротив, по-авторитетно ще бъде ако визитката или рекламата ти (каквато и да била), е на собствения ти език, дори и за пред чужденците.

Back
Горе