Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Браво! Но, с тоя Zenit се снима още по-лесно - има си светломер, а и снимките стават до 30 MP, ако ти ги сканират добре. Тоя модел Зенит иска само едно - хубава лента с малко зърно (от порядъка на 1 микрон). Такива ленти в момента има на доста места. Препоръчвам ти Fujifilm Superia 200 или 400 ASA и Konica Centuria. Лентата все още далеч превъзхожда дигиталните апарати (а в MP-ксели с пъти при добро сканиране на филма - до 70MP!) така че с тоя апарат можеш да изпонатръшкаш доста скъпи DSLR-и.SandPrince каза:... купих си един лентов Зенит 122 понеже след съветване с професионален фотограф приятел ми каза да почна с лентов, понже с цифров се снима лесно...
mania каза:Kdo въпреки всичките писания които се пишат тук(не на място), ако покажеш PSD файла ще гласувам за теб защото е по-добра според мен.
dominik каза:Хм, не че нещо искам да кажа, ама тая визитка за:
www.Omar-designs.net
Истинска ли е? В смисъл то тоя адрес не съществува, нали?
Иначе визитките ми харесват.
mania каза:
SandPrince каза:mania не разбрах това с горящата визитка...
сега за темата.
искам да кажа на Kdo къде са му грешките. ама чисто приятелски, не искам да те убидя просто да знаеш къде грешиш.
Имаш две груби грешки - дизайнерски и технически тип.
2. нямаш отстъпи - това е разстояние от 2мм което се слага на визитки като твоята която нямат равен цвят за фон. Тези 2мм се слагат при разностранен фон за да може когато се реже да се отнеме от тези 2 мм без да се наруши визията на визитката. В твоя случай дадеш ли го за печат след това при рязането ще се получат наравни изразвания - на едната визитка в ляво примерно ще е отрязано повече отколкото при друга и така.
Дизайнерски грешки:
1. Както и другите казаха - ползвал си един и същи шрифт навсякаде. препоръчително е да се ползват до 2, като нестандартния е най-добре да се ползва за логото ти.
2. имаш лого което е твърде набиващо се на очи. Другата информация за теб - дейността ти, данните за контакт с теб и името ти се губят на фона на тези наклонени лога. Все пак шрифта е добър.
Използвай обикновен шрифт за данните ти - Arial, Verdana, Tahoma, Trebuchet MS.
Така се разчитат по лесно.
3. Не е хубаво това че данните ти са така наклонени. уморява окото и човек почва да се мъче да я разчете.
Ми мисля че е това. надявам се да съм бил полезен