преинсталиране на windows

ReD_z0n3

Registered
Хора ще си преинсталирам windowsa и използвам хамп сайт и едно phpbb3 можете ли да ми кажете кой файлове да запаметя за да не си загубя форума с темите и регистрираните потребители. Благодаря предварително.

копирай си цялата папка htdocs и трябва да имаш една mysql :)
ако не си експортни таблиците на отделен файл :)

Има папка мусял , а след като преинсталирам windowsa и инсталирам xampp нали трябва да въведа в phpmyadmina база данните на форума и сайта :?

за базата най-лесно става като влезеш в phpmyadmin избираш си базата с данни, влизаш в нея и горе има едно бутонче ' export ' и му даваш да ти го запомни и ще ти излезе файл от рода на test.sql ако базата ти се казва ' test '
райш? :)

DirectX каза:
за базата най-лесно става като влезеш в phpmyadmin избираш си базата с данни, влизаш в нея и горе има едно бутонче ' export ' и му даваш да ти го запомни и ще ти излезе файл от рода на test.sql ако базата ти се казва ' test '
райш? :)

Значи сега този sql дето съм го запаметил са ми всичките данни регистрирани потребители темите :?

29D.jpg
Ето това ми излиза като искам да рарна MySqL папката.. ;(

DirectX каза:
аз ти казах бе... не рарвай mysql папката ;)
eкспортирай базата в sql формат ;)

Направих го и на 2 те и запаметих папката htdocs и сега е 100 % сигорно че ще стане?

ReD_z0n3 каза:
Направих го и на 2 те и запаметих папката htdocs и сега е 100 % сигорно че ще стане?
Ако си го направил без никакви грешки да :) 100%

Back
Горе