препоръчайте ми хостинг.

Определено Superhosting! Техен клиент съм от 2-3 години и не мога да кажа лоша дума за тях.Това е написано от техен клиент:

„Здравейте, пише ви Неделчо Христов.

Искам да се оплача от Вашата техническа
поддръжка - отвратително ... бързи са. И
неприятно коректни.

Не мисля, че следите добре развитието на
хостинг пазара в нашата страна, защото
ако беше така Вашия съпорт щеше да бъде
на далеч по-ниско ниво.

Искам да се оплача и от небивалия
професионализъм на ВСИЧКИ оператори, с
които съм говорил по телефона или съм
писал мейли/тикети.

Под психологическата ми граница е
проблемите ми да се разрешават за 5-10
минути, така, че моля Ви - дръжте се като
една българска хостинг компания! Стига
сте си пълнили хардовете с безполезни
бекъпи и стига сте отговаряли денонощно
на телефоните си. Стига сте отговаряли за
5 минути на мейл и разрешавали проблемите
за 10.

Работя със SuperHosting от 5 години и никога досега не съм имал проблеми със тях.Просто са супер като обслужване,реакция и цени.Нямат равни.Ако избереш SuperHosting няма да сбъркаш :)))

Mapu0 каза:
Работя със SuperHosting от 5 години и никога досега не съм имал проблеми със тях.Просто са супер като обслужване,реакция и цени.Нямат равни.Ако избереш SuperHosting няма да сбъркаш :)))

На същото мнение съм... :)

new_user каза:
Гледах в един сайт за хакнати сайтове и над 80 % са все от ICN ...
И на мене би ми било много интересно да го видя въпросния списък :)
Тъй като съм потребител и на двете хостинг компании, и от двете съм предоволен. Не мисля, че има кой знае каква разлика между суперхостинг и ицн, освен може би че ИЦН ти предлагат малко повече, за малко по-малко пари.

Азсъм на ICN.bg но съм ползвал услугите на hostbulgaria и като цяло са ок, само че за да навигираш домейна и хостинга имаш два отделни акаунта и след като се регистрираш получаваш на линк адресите за достъп, което е неудобно за мен. В момента от всякъде мога да влезна в Кпанела и да си купя още месеци хостинг, докато в хостбулгариа трябва да помниш линковете.

От superhosting съм доволен много ! Съпорта също им е много бърз,и са се доказали.

xmmm каза:
От superhosting съм доволен много ! Съпорта също им е много бърз,и са се доказали.
За тях сме съгласни повечето потребители тук,Но опитайте jump.bg нов хостинг с по евтини цени на много добро ниво :twisted:

Back
Горе