V val4o0o0 Registered 10 Септември 2010 #1 Някой може ли да ми направи същите (пак на такива лентички и анимирани), шрифта ако е възможно да си е същия, а фона: да е такъв ?
Някой може ли да ми направи същите (пак на такива лентички и анимирани), шрифта ако е възможно да си е същия, а фона: да е такъв ?
V val4o0o0 Registered 11 Септември 2010 #2 Добре, де вместо руския текст, да пише: Място за вашата реклама (с подобен шрифт) и нещо подобно за 88х31 ако може да се измисли..ще е перфектно..
Добре, де вместо руския текст, да пише: Място за вашата реклама (с подобен шрифт) и нещо подобно за 88х31 ако може да се измисли..ще е перфектно..
V val4o0o0 Registered 12 Септември 2010 #4 страхотно, ще може ли да направиш и 88х31, но да е само с обозначенията →88 ↑ 31, тоест да е точно същия като горния (така да е направен) но само обозначенията да ги има.
страхотно, ще може ли да направиш и 88х31, но да е само с обозначенията →88 ↑ 31, тоест да е точно същия като горния (така да е направен) но само обозначенията да ги има.
V val4o0o0 Registered 13 Септември 2010 #6 up, сайта изглежда доста зле с горния 88х31, ще ми го направиш ли ? :lol: