проблем при инсталацията на ипб

systems

Registered
Добър вечер извинявам се ако пиша в грешния раздел.
въпроса ми е следния:
опитвам да инсталирам ipb 2.2 но като тръгне да инсталира таблиците ми казва следното:
с линукс убунту 12,04 съм ако това е от значение задал съм права на форума но ови дори да му дам да инсталира форума като
type-myasiem или innodb дава тази грешка само този вид форум ми прави това немога да разбера защо моля ако някои знае как да го оправя да сподели. благодаря ви.

Код:
mySQL query error: CREATE TABLE ibf_admin_logs (
  id bigint(20) NOT NULL auto_increment,
  act varchar(255) default NULL,
  code varchar(255) default NULL,
  member_id int(10) default NULL,
  ctime int(10) default NULL,
  note text NULL,
  ip_address varchar(255) default NULL,
  PRIMARY KEY  (id)
) TYPE=INNODB;

SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=INNODB' at line 10
SQL error code: 1064
Date: Saturday 14th o September 2013 12:48:05 AM

systems каза:
Добър вечер извинявам се ако пиша в грешния раздел.
въпроса ми е следния:
опитвам да инсталирам ipb 2.2 но като тръгне да инсталира таблиците ми казва следното:
с линукс убунту 12,04 съм ако това е от значение задал съм права на форума но ови дори да му дам да инсталира форума като
type-myasiem или innodb дава тази грешка само този вид форум ми прави това немога да разбера защо моля ако някои знае как да го оправя да сподели. благодаря ви.

Код:
mySQL query error: CREATE TABLE ibf_admin_logs (
  id bigint(20) NOT NULL auto_increment,
  act varchar(255) default NULL,
  code varchar(255) default NULL,
  member_id int(10) default NULL,
  ctime int(10) default NULL,
  note text NULL,
  ip_address varchar(255) default NULL,
  PRIMARY KEY  (id)
) TYPE=INNODB;

SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=INNODB' at line 10
SQL error code: 1064
Date: Saturday 14th o September 2013 12:48:05 AM

Здравей

Ето тук TYPE=INNODB вместо това сложи ето това Engine=InnoDB и би трябвало проблема да се реши :P

Back
Горе