проблем

hishnika

Registered
имам няколко снимки които не мога да редактирам, те са гифчета, не мога да си направя нов слой и всички бутони до него не работят ,защо

hishnika каза:
имам няколко снимки които не мога да редактирам, те са гифчета, не мога да си направя нов слой и всички бутони до него не работят ,защо

понякога (още не съм разбрал защо) когато отвориш картинка на нея не пише background както пише по принцип а пише Index. пише ли така не можеш да я редактираш.
аз правя следното. като имам такава картинка копирам я на нов документ и се оправя вече може да се редактира.
виж и при теб дали е така

hishnika каза:

Така е при gif-овете ;) Отваряш gif-a натискаш Ctrl+A (select all) след това Ctrl+C (copy) след това Ctrl+N (create new document) за големина на новия документ не се безпокой, photoshop автоматично прави големината на документ същата като тази на вече копирания gif. Там натискаш Ctrl+P (paste) и си готова. Вече ще можеш да правиш кактово ти душа иска ;)

Back
Горе