realiseplay
Registered
RealisePlay.EU # Dust2 [FairPlay]
IP-84.201.203.22:27015
никога няма лаг
пожелавам приятна игра 8)
IP-84.201.203.22:27015
никога няма лаг
пожелавам приятна игра 8)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
NevarMore каза:Мислите ли да правите някакви подобрения на сайтът .......... оня ден ходих на лекция на терелик и вашият сайт беше осмян със своята семантичност хората се заливаха от смях и ме хвана срам че имам регистрация тук .... та имали някакви предвидени промени ние всички можем да помогнем :idea:
:roll:Здравейте, коефицента ви до момента беше отрицателен! Поради лоялността си към нас и заради това, че продължавате да се наслаждавате на любимия си торент сайт Zamunda.NET, ние решихме да направим вашия коефицент положителен!
каталозите от край време ги има новите....само накрая сменяш РЪЧНО music понеже хипер линковете не бяха активниstrasburg каза:Аз пък за сега клоня към .нет въпреки че разбрахме за какво става въпрос. Някак си почна да ме дразни в последно време как се качват някакви торенти и после изчезват безследно. Освен, че в .нет ни вдигнаха коефицента, гледам има и нови каталози, което говори, че ще се развива в положителна насока. Пък .se нека продължава да си седи на 1 място.
каталозите от край време ги има новите....само накрая сменяш РЪЧНО music понеже хипер линковете не бяха активниstrasburg каза:Аз пък за сега клоня към .нет въпреки че разбрахме за какво става въпрос. Някак си почна да ме дразни в последно време как се качват някакви торенти и после изчезват безследно. Освен, че в .нет ни вдигнаха коефицента, гледам има и нови каталози, което говори, че ще се развива в положителна насока. Пък .se нека продължава да си седи на 1 място.